• PRO TV
  • Caz tulburător! O femeie a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 1 ani și 4 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. A fost condamnată la închisoare pe viață: „Vă veți petrece restul vieții într-o celulă...”

Caz tulburător! O femeie a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 1 ani și 4 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. A fost condamnată la închisoare pe viață: „Vă veți petrece restul vieții într-o celulă...”

Caz tulburător! O femeie a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 1 ani și 4 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. A fost condamnată la închisoare pe viață: „Vă veți petrece restul vieții într-o celulă...”

Tragedie fără margini, o femeie de 32 de ani din SUA a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 1 an și 4 luni singur acasă. Kristen Candelerio s-a plimbat timp de 10 zile prin America și Puerto Rico, iar când s-a întors acasă și-a găsit fiica moartă. Judecătorii au condamnat-o la închisoare pe viață, cu mențiunea că va primi mâncare, în ciuda faptului că și-a lăsat copilul să moară de foame și de sete.

Kristen Candelerio din statul Ohio, SUA, își va petrece tot restul vieții după gratii, după ce a dat dovadă de neglijență și și-a lăsat copilul să moară de foame și de sete, singur acasă, în timp ce ea s-a plimbat timp de 10 zile prin America și Puerto Rico.

A fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a lăsat copilul singur acasă, să moară de foame și de sete

În iunie 2023, Kristen Candelerio și-a lăsat fiica de 1 an și 4 luni singură acasă, fără să fie capabil să se hrănească. În acest timp, mama s-a aflat în vacanță în Detroi și Putero Rico. Când s-a întors acasă, fetița era deja decedată.

În urma autopsiei, s-a constatat că fetița murise de foame şi de o deshidratare gravă. Mama copilului a pledat luna trecută vinovată de crimă în circumstanţe agaravante şi de punerea în pericol a vieţii fiicei sale, o „trădare ultimă”, potrivit judecătorului Brendan Sheehan.

Femeia a fost condamnată la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate. După pronunțarea verdictului, judecătorul de caz i-a adresat câteva vorbe tulburătoare femeii:

„Aşa cum nu aţi lăsat-o pe Jailyn să iasă din detenţia sa, aveţi să vă petrecţi restul vieţii într-o celulă, fără libertate. Diferenţa este că „închisoarea vă va hrăni”, i-a spus judecătorul.

Kristen Candelerio se declară îndurerată de moartea fiicei sale.

„Simt atât de multă durere în urma pierderii bebeluşului meu, Jailyn. Sunt extrem de rănită de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu încerc să-mi justificat faptele, dar nimeni nu ştie cât de mult sufăr şi prin ce trec. Dumnezeu şi fiica mea m-au iertat”, a declarat e, potrivit news.ro.

Sursă foto: X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni