• PRO TV
  • Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia ucisă de soțul ei într-un apartament din Brașov a apucat să le rostească, înainte de a muri. Vecinii fac declarații cutremurătoare: „A auzit când a strigat...”

Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia ucisă de soțul ei într-un apartament din Brașov a apucat să le rostească, înainte de a muri. Vecinii fac declarații cutremurătoare: „A auzit când a strigat...”

Care au fost ultimele cuvinte pe care femeia ucisă de soțul ei într-un apartament din Brașov a apucat să le rostească, înainte de a muri. Vecinii fac declarații cutremurătoare: „A auzit când a strigat...”

O tragedie fără margini a avut loc la Brașov, acolo unde trupurile neînsuflețite a doi soți au fost descoperite în apartamentul lor. Vecinii au vorbit cu jurnaliștii și au povestit prin ce chinuri ar fi trecut femeia, înainte de a muri.

O tragedie fără margini a avut loc la Brașov, acolo unde o femeie și un bărbat (soț și soție) au fost găsiți fără suflare în apartamentul în care locuiau. Aceștia aveau 50, respectiv 57 de ani, și nu erau cunoscuți în bloc drept persoane violente sau cu un trecut tumultos.

Cu toate acestea, într-un exces de furie, bărbatul nu s-a mai putut controla și a ucis-o pe partenera sa de viață. Ulterior, când a realizat ceea ce a făcut, și-a pus capăt zilelor, cele două trupuri neînsuflețite fiind găsite de oamenii legii unul lângă celălalt.

Vecinii celor doi soți, declarații cutremurătoare despre crima care a îngrozit Brașovul

Vecinii celor doi soți au fost contactați de jurnaliștii Observator, pentru a oferi detalii cu privire la dubla tragedie care a îngrozit Brașovul. Aceștia au declarat că nu s-ar fi așteptat niciodată la una ca asta, deoarece păreau o familie liniștită.

„Nu ştiu nimic, doar că erau oameni paşnici, fără scandal, fără nimic”, a spus un vecin al celor doi, pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, una dintre persoanele care locuiesc la parterul blocului a declarat că, înainte de a ajunge oamenii legii, a auzit țipete de ajutor care veneau din apartamentul celor doi. 

„Vecina de la parter, de pe partea celaltă, a auzit când a strigat: „Ajutor! Etajul 1.“, a completat vecinul celor doi soți.

Acesta a fost și momentul în care vecinii au sunat la 112.

Foto: Facebook, Captură ecran/Observator

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni