• PRO TV
  • Trei copii din Hunedoara au fost dați în urmărire națională, după ce bona lor i-a pierdut! Cine sunt, de fapt, minorii

Trei copii din Hunedoara au fost dați în urmărire națională, după ce bona lor i-a pierdut! Cine sunt, de fapt, minorii

Trei copii din Hunedoara au fost dați în urmărire națională, după ce bona lor i-a pierdut! Cine sunt, de fapt, minorii

Trei frați de 11, 9 şi 7 ani, care se aflau sub supravegherea unei bone, au fost dați dispăruți în Sântandrei, judeţul Hunedoara. Tatăl lor, un milionar controversat, a fost cel care a dat alarma.

Copiii unui milionar din Hunedoara au fost dați dispăruți, iar acum sunt căutați de polițiști în toată țara.

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marţian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marţian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani şi Marţian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara.

Omul de afaceri Adrian Marțian a fost cel care a alertat autoritățile cu privire la dispariția celor trei copii ai lui. Micuții în vârstă de 11, 9 și 7 ani se aflau în grija bonei luni, pe data de 14 octombrie 2024, între orele 15:00-16:00, intervalul în care ar fi plecat.

Potrivit spynews.ro, Adrian Marțian ar fi în proces cu fosta sa parteneră, după ce minorii ar fi fost agresați atât verbal, cât și fizic de aceasta. Cei trei copii au fost evaluați de un psiholog și au descris chinurile prin care au trecut în perioada în care stăteau cu mama lor.
„Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, au povestit copiii, conform spynews.ro

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni