• PRO TV
  • Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor din Turcia. Artistul trebuie să rezolve urgent unele probleme de sănătate: „Mi-am făcut prima consultație”

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor din Turcia. Artistul trebuie să rezolve urgent unele probleme de sănătate: „Mi-am făcut prima consultație”

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor din Turcia. Artistul trebuie să rezolve urgent unele probleme de sănătate: „Mi-am făcut prima consultație”

Culiță Sterp întâmpină noi probleme de sănătate și a decis să le rezolve în străinătate, mai exact, în Turcia. Artistul a plecat împreună cu logodnica lui, Daniela Iliescu.

Gallery

La aproximativ un an de când și-a făcut un nou implant de păr, Culiță Sterp a fost nevoit să apeleze, din nou, la ajutorul medicilor, pentru a rezolva o nouă problemă de sănătate.

Culiță Sterp a ajuns în Turcia din cauza problemelor de sănătate

De data aceasta, fiul mamei Geta este nevoit să rezolve problemele pe care le are la nivelul danturii și, pentru acest lucru, a plecat în străinătate, alături de viitoarea lui soție. Acesta a postat o scurtă filmare, în timp ce se afla într-o clinică din Izmir, mărturisindu-le fanilor că îi va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

„M-am hotărât să vin în Turcia, pentru că am tot auzit de clinica din Izmir și astăzi mi-am făcut prima consultație. Mâine o să vă arăt și ce tratament dentar mi-a fost recomandat”, a scris Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

Citește și:

​Artistul nu a spus, însă, cât va fi nevoit să stea în Turcia, însă este convins că va reuși să își rezolve problemele cu care se confruntă de ceva timp.

Culiță Sterp și-a făcut implant de păr

În urmă cu aproximativ un an, Culiță Sterp și-a anunțat fanii că este nevoit să își facă un nou implant de păr, deoarece problema continuă să persiste, fiind influențată, în mare parte, de genetică.

Pentru ultimul implant de păr, acesta a apelat la ajutorul unei clinici din Cluj și, la trei luni de când a făcut intervenția, s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut.

Citește și:

„În zona în care am făcut implantul, părul este intact, însă, pentru că e o chestiune ereditară, părul a picat din alte zone și a trebuit să apelez, din nou, la un implant de păr”, a spus Culiță, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni