• PRO TV
  • Tragedie în Călărași! O adolescentă de 15 ani, nepoată de primar, a fost găsită moartă în propria casă. Primele ipoteze despre motivul tragediei

Tragedie în Călărași! O adolescentă de 15 ani, nepoată de primar, a fost găsită moartă în propria casă. Primele ipoteze despre motivul tragediei

Tragedie în Călărași! O adolescentă de 15 ani, nepoată de primar, a fost găsită moartă în propria casă. Primele ipoteze despre motivul tragediei

Durere fără margini într-o familie din Călărași. Cine este fata în vârstă de doar 15 ani, care a sfârșit tragic în propria sa cameră și ce au putut găsi polițiștii la fața locului

O adolescentă din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, nepoata primarului, a fost găsită fără suflare în propria sa casă. Polițiștii ajunși la fața locului cred că ar fi fost vorba despre o sinucidere, minora fiind singură în  acel moment.

Tânăra a sfârșit tragic după ce și-a pus gâtul sub piciorul unui pat pe care l-a ridicat și mai apoi i-a dat drumul să cadă. Anchetatorii au mai descoperit și că aceasta avea în gură un ciorap.

Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit, prima oară, de către două colege de clasă, care erau însoțite de tatăl uneia dintre ele, conform stiripesurse.ro.

Ce s-a găsit lângă trupul neînsuflețit al fetei

Anchetatorii vor verifica dacă gestul său extrem are sau nu legătură cu discuțiile pe care le-a avut aceasta pe rețelele de socializare.

Apropiații fetei spun că, în ultima perioadă, a vorbit despre sinucidere, ea fiind victima bullying-ului în mediul școlar.

La fața locului s-ar fi găsit și un bilet de adio, potrivit marinbadea.ro.

TelVerde Antisuicid 0800801200 este o linie telefonică apelabilă gratuit de pe teritoriul României, din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni