• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 octombrie 2024. Vărsătorii intră în posesia unor sume de bani, Balanțele pot să-i găsească dragostea la serviciu

Horoscop zilnic 15 octombrie 2024. Vărsătorii intră în posesia unor sume de bani, Balanțele pot să-i găsească dragostea la serviciu

Horoscop zilnic 15 octombrie 2024. Vărsătorii intră în posesia unor sume de bani, Balanțele pot să-i găsească dragostea la serviciu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 15 octombrie 2024.

Berbec

Registrul astral de astăzi te încurajează și te inspiră să rezolvi pașnic o chestiune, care te frământă. S-ar putea să vezi o soluție și să ai o altă perspectivă în planul sentimental. Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Neptun din casa intuiției și poți înțelege mult mai ușor, să analizezi fără să mai fii înverșunat. De asemenea, te adaptezi foarte repede la o situație în planul financiar, care se poate îmbunătăți printr-o cale neobișnuită.

Taur

Astăzi, ai intuiție într-un context, care vizează relațiile de prietenie, proiectele și planurile profesionale de viitor. S-ar putea să te fi înșelat în privința unor proiecte sau relații cu persoane cu care desfășori activități, dar astăzi se corectează o situație și corectezi o cale. În planul sentimental, conversația te ajută să vezi mai clar ceva ce te frământă.

Gemeni

Astăzi ești inspirat într-un proiect profesional. De asemenea, aspectul armonios format între Venus și Neptun îmbină creativitatea cu intuiția și circumstanțe neașteptate te conectează cu oameni, care te pot ajuta într-un obiectiv profesional.

Rac

Registrul astral de astăzi te conectează cu persoane cu care ai credințe comune, preocupări și pasiuni, care vă pot pune în valoare. Dacă te afli într-o relație romantică unde au existat tensiuni, astăzi este un moment prielnic de împăcare, să treci peste orgoliu. De asemenea, Venus, guvernatoarea sferei vieții de familie, formează un aspect armonios cu Neptun, semn că ești gata să ierți sau să treci peste ceva din trecut care vizează familia.

Leu

Registrul astral de astăzi te ajută să te armonizezi și să-ți consolidezi relațiile de familie. Te poți întâlni cu o persoană din familie, care locuiește în străinătate și te vizitează sau primești vești de la aceasta. În relațiile cu prietenii s-ar putea să fii mai tolerant și să accepți că ai făcut o greșeală la un moment dat. Acum poți recunoaște și să îndrepți situația.

Fecioară

Astăzi ești dispus să renunți la tiparele vechi, care vezi că nu mai dau rezultate și să cooperezi cu partenerul, să-ți împărtășești ideile, dorințele, nevoile. Tranzitul astral te invită să renunți la tensiuni și să te bucuri de momentele frumoase ale vieții. În relație, înțelegi o chestiune mai clar și acorzi mai multă greutate intuiției.


Balanță

Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect armonios de la Neptun. Astfel, astăzi ai o intuiție puternică în ce privesc sarcinile de muncă și adoptarea unui stil de viață sănătos. Dacă ești singur, este posibil să se întrevadă o nouă poveste de iubire cu cineva cunoscut prin intermediul serviciului, să ai senzația că este o conexiune intensă.

Scorpion

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta, formează un aspect armonios cu Neptun. Așadar, găsești modalități să te exprimi, să creezi, să îți impresionezi partenerul, să te ocupi de activitățile copiilor, dacă ești părinte.

Săgetător

Astăzi, Venus, micul benefic, primește un aspect armonios de la Neptun și este posibil să simți o pace interioară și un sentiment că lucrurile se vor rezolva într-un context financiar așa cum nu-ți imaginezi. De asemenea, este posibil să ajungi la o înțelegere într-un contract profesional sau să discuți cu cineva apropiat, să ceri un sfat.

Capricorn

Posibil, astăzi, o conversație să te ajute să vezi mai clar o situație. Totodată, te poți bucura de o relație cu o persoană deosebită de la care ai multe de învățat și care-ți poate fi mentor. Contextul astral de astăzi aduce rezolvări în chestiuni administrative și financiare.

Vărsător

Astăzi este posibil să intri în posesia unor sume de bani sau să administrezi în așa fel resursele încât să-ți mai rămână și de cheltuit pe plăcerile tale. De asemenea, la serviciu, o conjunctură este în favoarea ta.

Pești

Venus, micul benefic, în tranzit prin sectorul cunoașterii și spiritualității, trimite un aspect armonios lui Neptun din casa personalității tale și este posibil să ai o revelație. Este un moment favorabil să lași ceva în urmă și ai încredere că Universul te va pune pe drumul de care ai nevoie. De asemenea, ai nevoie de experiențe noi care să-ți aducă creștere și dezvoltare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni