• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf ar refuza să plătească pensia alimentară pentru Bebeto. Cât a decis tribunalul că trebuie să scoată antrenorul din buzunar, în fiecare lună: „Nu i-am cerut niciodată nimic”

Laurențiu Reghecampf ar refuza să plătească pensia alimentară pentru Bebeto. Cât a decis tribunalul că trebuie să scoată antrenorul din buzunar, în fiecare lună: „Nu i-am cerut niciodată nimic”

Laurențiu Reghecampf ar refuza să plătească pensia alimentară pentru Bebeto. Cât a decis tribunalul că trebuie să scoată antrenorul din buzunar, în fiecare lună: „Nu i-am cerut niciodată nimic”

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf, de data aceasta, fiind vorba despre pensia alimentară pe care antrenorul trebuie să o plătească lui Bebeto.

Gallery

​Recent, Anamaria Prodan i-a adus noi acuzații lui Laurențiu Reghhecampf, mărturisind că acesta refuză să plătească pensia alimentară pentru Bebeto, dar și că a rugat-o să nu îl execute silit din această cauză.

Laurențiu Reghecampf ar refuza să îi plătească pensia alimentară lui Bebeto

Anamaria Prodan pune tunurile pe Laurențiu Reghecampf și susține că nu a mai plătit pensia alimentară pentru Bebeto de foarte multă vreme. Deși, inițial, Judecătoria Buftea anunța că acesta trebuie să plătească o treime din salariu, Tribunalul Ilfov a decis ca acesta să plătească 2.000 de euro în fiecare lună, în urmă cu doi ani.

Cu toate acestea, impresara susține că ea nu i-a cerut acestuia niciodată pensie alimentară pentru fiul lor, ci Laurențiu Reghecampf a vrut să o plătească: „El a deschis singur singurel, din proprie inițiativă, un dosar ca judecătorul să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care nu i-am cerut niciodată nimic.

I-am zis doar dacă poate să participe la școala copilului, lui Bebeto, care e scumpă. 24.000 de euro pe an. Plus «Dacă vrei să particip la individualizare fotbal, haine».

În condițiile în care nu i-am cerut niciodată nimic, el a cerut ca judecătorul să plătească pensia alimentară. I-a stabilit 2000 de euro pe lună, judecătorul. A zis, la vremea respectivă, când el câștiga 15.000 de euro pe lună la Craiova. Nu știu cum instanța a hotărât așa ceva”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Laurențiu Reghecampf ar fi plătit pensia alimentară prin executare silită

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici cu declarațiile și a precizat că acesta ar fi plătit pensia alimentară doar două luni, după care, prin executare silită, a mai plătit o perioadă. Cu toate acestea, impresara susține că nu are, în prezent, bani pentru pensia alimentară, deoarece nu mai are niciun venit.

„Eu sunt Anamaria Prodan. Eu cer de la Reghecampf? Păi el a cerut toată viața de la mine și de la mama mea. Cum să cer eu vreodată ceva de la el?”, a mai spus femeia de afaceri.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni