• PRO TV
  • Campionul olimpic la canotaj Andrei Cornea s-a căsătorit civil cu o colegă de lot! Primele imagini de la eveniment

Campionul olimpic la canotaj Andrei Cornea s-a căsătorit civil cu o colegă de lot! Primele imagini de la eveniment

Campionul olimpic la canotaj Andrei Cornea s-a căsătorit civil cu o colegă de lot! Primele imagini de la eveniment

După o frumoasă poveste de dragoste care a început în urmă cu 8 ani, Andrei Cornea și Mădălina Moroșan au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a avut loc în weekend, iar cuplul a avut două perechi de nași.

Gallery

​Cununia a avut loc la primăria din Vatra Moldoviței, iar petrecerea s-a ținut la Conacul Domniței, un loc de poveste de lângă Voroneț.

Cele două perechi de nași ale cuplului sunt Eduard și Roxana Ungureanu Țurcanu, precum și Cosmin și Adelina Bogus, se arată în mesajul postat de Federația Română de Canotaj pe contul de Facebook.

Mădălina a arătat superb într-o rochie albă, diafană, în timp ce mirele a optat pentru un costum bej.

Tot pe pagina federației au fost postate și câteva imagini de la eveniment.

„Andrei Cornea și Mădălina Moroșan au spus "DA" în fața ofițerului de stare civilă. Cununia lor a avut loc la Primăria din Vatra Moldoviței și a fost urmată de o petrecere la Conacul Domniței, un loc de poveste unde dragostea și bucuria au fost la ele acasă. Nașii lor sunt Eduard și Roxana Ungureanu Țurcanu, precum și Cosmin și Adelina Bogus. Cununia religioasă este programată pentru data de 1 noiembrie 2025. Felicitări Andrei și Mădălina! Casă de piatră!”, este mesajul postat pe Facebook.

Despre Mădălina, Andrei a declarat într-un interviu că „a fost dragoste la prima vedere”.

Sportivul a întâlnit-o pentru prima data la un Campionat Național la Iași, în 2016. „Nu știu, erau mulți acolo, dar eu atunci am avut ochi doar pentru ea. Parcă o rază de lumină a scos-o cumva în evidență. Mi-am făcut curaj și i-am scris”, a mărturisit Andrei potrivit welovesport.ro și de atunci au rămas împreună.

​Andrei Cornea este campion olimpic alături de Marian Florian Enache la canotaj dublu vâsle, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Fotografii: Facebook/ Instagram/ Getty Images

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni