• PRO TV
  • (P) Iulia Pârlea își spune secretull frumuseții! Cu PANTENE, vin vremuri bune și frumoase pentru părul tău

(P) Iulia Pârlea își spune secretull frumuseții! Cu PANTENE, vin vremuri bune și frumoase pentru părul tău

Iulia Pârlea, frumoasa elegantă de la emisiunea Vremea de la PRO TV are un secret de frumusețe.

Și pentru că vrea să inspire toate femeile la aceeași strălucire și feminitate, îl și dezvăluie. Cu aceeași căldură pe care o are la VREMEA – chiar și atunci când prevede vreme friguroasă - de data aceasta dă o HOT ca o vară cu temperaturi ridicate ! S-a zis cu miturile legate de balsamul de păr, pentru că tocmai acesta e secretul ei.

2 din 10 femei din România nu folosesc balsam de păr! Și asta pentru că  percepția frecventă este că acest produs îngreunează părul și-l face să arate și să se simtă gras.

Noul balsam de păr din gama Pantene Repair & Protect demontează acest mit! Cu o formula cu textura lejera, noul balsam de păr de la PANTENE revoluționează industria îngrijirii părului.

Sloganul „WOW, atât de ușor!” spune tot! Tot adevărul! Efectul e instant: păr strălucitor și sănătos, fără îngreunare! Doar nu degeaba balsamul e revoluționar! Oferă un păr frumos și ușor într-un singur pas. Un nivel de îngrijire premium, accesibil tuturor.

Chiar Iulia Pârlea spune foarte clar:

Iulia Pârlea: Vești bune în toată țara! Zilele morocănoase, cu senzație de păr îngreunat s-au încheiat. Noul balsam PANTENE REPAIR& PROTECT ne aduce maximă de lejeritate, o formulă ce repară firul din interior. Nouă din zece femei îl iubesc! Vin complmente! Abundente!

Prognoza continuă cu cele mai bune vești pentru păr:

Iulia Pârlea Alertă de frumusețe în vigoare! Experții spun că vom atinge maxima de strălucire și lejeritate cu noul balsam PANTENE REPAIR&PROTECT. Formula PRO-V se absoabe rapid, reparând părul fără să îl încarce! Pregătiți-vă de senzațiile de păr ușor resimțite zi de zi! 

Noul balsam de păr Pantene Repair & Protect, prin Tehnologia Active Nutri-Plex , repară țintit semnele deteriorării, învelește firul în strat lejer și hrănește firul din interior.

Balsamul Pantene Repair & Protect face părul sănătos și mai ușor ca oricând!

Se anunță vremuri bune și frumoase, cu maxime de lejeritate zi de zi!

FOTO: PANTENE 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni