• PRO TV
  • Petrică Baicu, românul de 24 de ani dat dispărut în Germania în urmă cu două luni, a fost găsit! Ce a făcut tânărul în această perioadă: „Nu a avut acte, telefon...”

Petrică Baicu, românul de 24 de ani dat dispărut în Germania în urmă cu două luni, a fost găsit! Ce a făcut tânărul în această perioadă: „Nu a avut acte, telefon...”

Petrică Baicu, românul de 24 de ani dat dispărut în Germania în urmă cu două luni, a fost găsit! Ce a făcut tânărul în această perioadă: „Nu a avut acte, telefon...”

Petrică Baicu este tânărul de 24 de ani care, în timp ce se afla la muncă în Germania, a fost dat dispărut. Timp de două luni autoritățile l-au căutat, însă l-au găsit abia în luna octombrie.

O dispariție șocantă a avut loc în Germania, în luna august a anului 2024. Petrică Baicu, un băiat în vârstă de 24 de ani care se afla la muncă peste hotare, nu a mai putut fi contactat, motiv pentru care familia acestuia a alertat autoritățile. 

În ultima conversație pe care a purtat-o cu familia sa, Petrică a mărturisit că viața departe de casă este foarte grea și că își va cumpăra bilet de avion pentru a se întoarce în România. Din păcate nu a reușit să prindă zborul și i-a spus surorii sale că trebuie să mai petreacă câteva zile în Germania. 

Acesta a fost ultimul moment în care cineva a luat legătura cu el:

„El a plecat la muncă în Germania, în ianuarie 2024, și s-a angajat la un restaurant chinezesc. El s-a dus ca bucătar, dar a ajuns să spele vasele, nu să lucreze la bucătărie. El are diplomă de bucătar, dar la restaurantul ăsta nu aveau nevoie de bucătar. Nu știu exact cât a lucrat aici, dar știu că a plecat deoarece patronii nu erau serioși, nu îi dădeau banii la timp, iar colegii erau rasiști. După aceasta, el s-a mutat la un depozit din Hanover. Noi vorbeam zilnic cu el, nu exista zi să nu sune și să nu vorbească cu nepotul lui, pentru că ține foarte mult la el. Pe 15 august, a luat salariul, pe 16, i-a trimis niște bani surorii noastre mai mici și i-a spus că vrea să vină acasă, că nu mai poate, nu mai rezistă să stea în locul ăla. Și-a luat bilet să vină acasă, doar că pe 17 august m-a sunat și mi-a spus că a pierdut biletul de avion. Asta a fost ultima discuție. L-am sunat peste tot, și pe număr, și pe Messenger, pe Instagram, efectiv, peste tot”, a declarat Ioana, sora lui Petrică Baicu.

Timp de două luni, oamenii legii au încercat să îl identifice pe băiat, însă a fost găsit abia vineri, 11 octombrie 2024.

În toată această perioadă, mama băiatului, Elena Baicu, s-a gândit la cele mai sumbre scenarii, rugându-se în fiecare zi ca fiul ei să fie în viață.

Petrică Baicu a fost găsit! Ce a făcut tânărul de 24 de ani timp de două luni

Vineri, 11 octombrie 2024, Elena Baciu a fost contactă de fiul ei, pentru prima dată de când a dispărut. Tânărul i-a povestit femeii care i-a dat viață cum, timp de două luni, a stat pe străzi, fără acte și fără telefon. Într-un final, Petrică a reușit să plece din Germania și s-a dus la sora lui stabilită în Danemarca.

Vineri (n.r. – 11 octombrie 2024) vorbeam cu cineva la telefon și am văzut că s-a conectat. Așa am luat legătura cu el. Astea două luni, el a stat pe străzi, nu a avut nici acte, nici telefon. Acum a mers sora lui și l-a luat la ea, în Danemarca. Când am vorbit prima dată cu el la telefon, m-a bufnit plânsul, vă dați seama că m-am gândit la ce este mai rău. Noi vorbeam zilnic şi dintr-odată nu am mai știut nimic de el. Mă bucur mult că mi-am găsit puișorul, m-am rugat mult pentru el, și la Sfânta Parascheva, așa cum ar face orice mamă. Are el 24 de ani, dar tot copil este. Nu vreau să-l mai las de unul singur. Au fost două luni în care adormeam plângând și mă trezeam la fel”, a declarat Elena Baicu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni