• PRO TV
  • (P) Trucurile de beauty cu care economiseşti timp şi bani: descoperă-le mai jos

(P) Trucurile de beauty cu care economiseşti timp şi bani: descoperă-le mai jos

(P) Trucurile de beauty cu care economiseşti timp şi bani: descoperă-le mai jos

Frumuseţea nu trebuie să te coste timp preţios sau bani mulţi. Ba din contră, ca să îţi pui frumuseţea naturală în valoare, nu ai nevoie decât de câteva minute, dacă foloseşti produsele potrivite.

Rutina de beauty, make-up sau coafare se poate realiza cât ai clipi, cu ajutorul trucurilor care îţi uşurează muncă.

Află de mai jos câteva tips & tricks utile ca să arăţi de milioane fără efort:

Coafează-ţi părul cu peria şi feonul

Nu trebuie neapărat să te coafezi la salon sau să foloseşti aparate de styling ca să dai o formă părului tău. Poţi să obţii o coafură lejeră şi feminină acasă, cu ajutorul feonului şi al unei perii potrivite pentru părul tău.

Ca să te coafezi uşor, începe prin a folosi produsele potrivite. Ai nevoie de un şampon şi de un balsam sau o mască adecvate tipului de păr, pe care să le foloseşti cu regularitate. Mai apoi, înainte de a începe să foloseşti feonul, aplica protecţie termică şi/sau un produs de hidratare.

Cu peria şi feonul poţi să îţi coafezi părul drept, să îţi faci bucle lejere sau chiar onduleuri în stilul beach hair.

Optează pentru un ulei de duş

Cum ar fi să te bucuri de hidratare şi curăţare pentru pielea ta fără să foloseşti două produse separate? Un ulei de dus te poate ajuta să îţi hidratezi pielea fără să mai ai nevoie de tot felul de creme şi produse de exfoliere.

Uleiul de dus are o textură aparte, foarte bogată şi hidratanta. Se aplică uşor, exact ca un gel de dus obişnuit şi îţi va lăsa pielea fină încă de la primele utilizări.

În cazul în care te confrunţi cu piele uscată, poţi înlocui săpunul sau gelul de dus obişnuit cu astfel de produs. Se găseşte atât în drogherii, cât şi în farmacii sau hypermaketuri.

Înlocuieşte uleiul de cuticule cu ulei vegetal

Uleiul de cuticule se număra printre cele mai populare produse pentru îngrijirea unghiilor şi a mâinilor. Acesta ajuta atât la hidratare, cât şi la uşurarea procedeelor din timpul manichiurii, dacă este folosit cu regularitate.

Totuşi, dacă îţi doreşti o hidratare corespunzătoare a cuticulelor, nu ai nevoie neapărat de un produs dedicat. Poţi să foloseşti un ulei vegetal ca să îţi hidratezi mâinile şi cuticulele. Acesta va funcţiona la fel de bine precum un produs dedicat, însă preţul este mult mai prietenos, iar ingredientele mai puţine.

Când foloseşti un ulei vegetal ştii exact ce pui pe pielea ta, aşa că riscul de iritaţii scade, iar în comerţ găseşti o mulţime de variante din care să alegi. Încearcă uleiul de jojoba, cocos, argan, sâmburi de struguri sau măsline.

Renunţă la balsamul de păr în favoarea unei măşti

Balsamul de păr este un produs excelent pentru hidratarea şi descurcarea părului, însă există şi variante ceva mai potente. Pentru a-ţi hrăni părul în profunzime şi a-l descurca poţi să foloseşti o mască de păr în locul balsamului. Aceasta este bogată în ingrediente hidratante şi hrănitoare, precum keratina, acidul hialuronic sau proteinele şi se aplică foarte uşor.

Foloseşte rujul pe post de blush

Cu un ruj şi un rimel poţi să ai un machiaj complet, mai ales dacă nu ai nevoie de cremă BB sau fond de ten. Poţi să foloseşti rujul atât pentru machiajul buzelor, cât şi pentru cel al obrajilor. Dacă îţi doreşti un produs uşor de folosit, optează pentru un Maybelline ruj. Rujurile Maybelline sunt cremoase şi le poţi aplica atât direct din tub, cât şi cu degetele sau pensule. Printre cele mai versatile nuanţe de ruj Maybelline se număra nude, roz aprins şi corai. Acestea merg atât pentru buze, cât şi pentru obraji.

În afară de ruj de la Maybelline, mai poţi alege şi produse de la Nyx sau MAC.

Inspiră-te din trucurile de mai sus ca să îţi transformi rutina de beauty într-o joacă de copii. Astfel, nu doar că economiseşti timp, ci îţi protejezi şi bugetul.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni