• PRO TV
  • Mila Kunis a dezvăluit secretul căsniciei cu Ashton Kutcher: „Cred că aici este scânteia!”

Mila Kunis a dezvăluit secretul căsniciei cu Ashton Kutcher: „Cred că aici este scânteia!”

Mila Kunis a dezvăluit secretul căsniciei cu Ashton Kutcher: „Cred că aici este scânteia!”

Mila Kunis și Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri de la Hollywood! Cei doi actori au început să întâlnească în aprilie 2012, s-au logodit în februarie 2014 și s-au căsătorit în iulie 2015. Cuplul se apropie de nunta de aluminiu, iar reporterii au vrut să afle care este secretul căsniciei lor fericite.

Gallery

​Recent, Mila Kunis a făcut furori la premiera de gală a peliculei „Goodrich”, care a avut loc la „MC The Grove” în Los Angeles, California.

Actrița în vârstă de 41 de ani a pășit pe covorul roșu într-o rochie albă, mini, care i-a pus în valoare picioarele subțiri și tonifiate. Cu părul prins, un make-up minimalist și un zâmbet impecabil, Mila a strălucit în lumina blițurilor alături de colegii din distribuție. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Mila joacă rolul lui Grace, fiica însărcinată a noului divorțat Andy, interpretat de Michael Keaton, în noul film Goodrich. Andy se luptă să își crească singur gemenii și apelează la Grace pentru ajutor. Relația tată-fiică începe să se repare după ce el a fost în mare măsură absent din copilăria ei. Goodrich urmează să fie lansat în cinematografe pe 18 octombrie.

​La eveniment, unul dintre reporteri a întrebat-o pe Mila care este secretul căsniciei cu Ashton Kutcher, actor care este cu 5 ani mai mare decât Mila.

„Încă simt că suntem tineri și ne simțim foarte tineri. Cred că aici este scânteia. Plus că râdem din orice”, a declarat Mila pentru E! News.

​Ashton și Mila s-au cunoscut în cadrul serialului TV „That 70's Show”. Ei au jucat în serial din 1998 până în 2006 în rolurile Michael Kelso și Jackie Burkhart. Nu s-au îndrăgostit însă pe platourile de filmare.

„Mă gândesc că fiecare dintre noi a trebuit să treacă prin niște situații în viață, pentru a deveni persoanele care suntem în prezent. Nu am fi fost niciodată împreună dacă nu ne-am fi maturizat, dacă nu ne-am fi schimbat”, povestea Mila în urmă cu câțiva ani într-un interviu.

De-a lungul timpului, cei doi au păstrat legătura și s-au revăzut în 2012 la o decernare de premii și de atunci au rămas împreună.

În timpul interviului de pe covorul roșu, actrița a mai spus că „sunt doar nouă ani. Nu este chiar atât de mult. Mă uit la părinții mei, și ei sunt împreună de 50 de ani. Asta e mult”.

Mila și Ashton sunt părinții a doi copii: fiica Wyatt (10 ani) și fiul Dimitri (7 ani).

În iunie, Ashton a lăudat-o pe Mila pe pagina sa de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk)

Actorul a distribuit un instantaneu cu Mila dintr-o vacanță, cu un curcubeu în spatele ei, și a scris: „Sunt cel mai norocos bărbat în viață”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni