• PRO TV
  • Jador a fost încătușat, chiar înainte să urce pe scenă. Artistul, protagonistul unui moment tensionat, în Chișinău: „Ești un om bun, nu meriți asta”

Jador a fost încătușat, chiar înainte să urce pe scenă. Artistul, protagonistul unui moment tensionat, în Chișinău: „Ești un om bun, nu meriți asta”

Jador a fost încătușat, chiar înainte să urce pe scenă. Artistul, protagonistul unui moment tensionat, în Chișinău: „Ești un om bun, nu meriți asta”

Jador și-a speriat fanii, recent, când au apărut, în mediul online, câteva filmări cu el, în timp ce este încătușat. Totul s-a întâmplat în Chișinău, chiar înaintea unui concert pe care trebuia să îl susțină.

Gallery

La scurt timp după ce a recunoscut că încă formează un cuplu cu Oana Ciocan și că vor face nuntă în curând, Jador a fost filmat în timp ce este încătușat, cu doar câteva clipe înainte de a urca pe scenă, în Chișinău.

Jador a fost încătușat în Chișinău, înaintea unui concert

Zilele trecute, Jador a avut de susținut un concert, în Chișinău, fiind așteptat de mai multe persoane. La un moment dat, chiar înainte de a urca pe scenă, acesta a fost imobilizat și încătușat de mai multe persoane. Nu a durat mult și acesta a apărut pe scenă, în fața celor care au venit să îl vadă.

Imaginile au fost postate imediat pe rețelele de socializare, unde s-au viralizat imediat. Fanii acestuia au început să pună întrebări, fiind nelămuriți în ceea ce privește momentul tensionat.

Ulterior, însă, Jador a publicat o nouă filmare, prin care își anunță fanii că totul a făcut parte din momentul său artistic. După ce a fost încătușat, a fost dus pe scenă, unde a început să cânte, spre marea bucurie a fanilor.

„Mulțumiri speciale Primăriei Chișinău și publicului minunat!** Vreau să mulțumesc din suflet Primăriei Chișinău pentru oportunitatea incredibilă de a cânta în fața unui public atât de numeros și de entuziast. Faptul că am avut 40.000 de oameni care au cântat alături de mine a fost o experiență de neuitat și m-a făcut să simt o energie extraordinară. A fost, fără îndoială, cel mai tare concert din viața mea, și sunt profund recunoscător pentru toți cei care au făcut această seară posibilă. Să văd zâmbetele și bucuria de pe fețele voastre m-a umplut de mândrie și mi-a oferit o satisfacție imensă. A fost o onoare să pot contribui la fericirea voastră și să împărtășim împreună această seară magică. Vă mulțumesc din inimă și sper să ne revedem curând!”, a scris Jador, pe contul său de TikTok.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni