• PRO TV
  • Bombă în showbizul din România! Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii: „Am emoții”

Bombă în showbizul din România! Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii: „Am emoții”

Bombă în showbizul din România! Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii: „Am emoții”

Jador și Oana Ciocan au îngropat securea războiului și sunt pregătiți să facă următorul pas în relația lor! Cei doi au anunțat că au de gând să se căsătorească și deja au pus la punct cele mai esențiale detalii ale marelui eveniment.

Gallery

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta fiind constant în centrul atenției atât datorită calităților sale vocale, cât și grație modului în care își trăiește viața personală. Recent, acesta a fost protagonistul unui adevărat scandal de proporții, după ce Zanni l-a acuzat de violență domestică în relația cu Oana Ciocan. 

​Manelistul nu doar că a negat zvonurile cu privire la presupusele agresiuni pe care i le-ar fi adus Oanei, ci a și vorbit public despre dragostea pe care i-o poartă fostei Războinice. Deși toată lumea știa că ei nu mai formează un cuplu, se pare că împăcarea a venit într-un moment neașteptat, iar acum sunt pregătiți să facă cel mai important pas din relația lor: nunta.

Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă! Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii: „Am emoții”

Jador a anunțat, în urmă cu puțin timp, că are de gând să se căsătorească cu logodnica sa, Oana Ciocan. Manelistul a cerut-o în căsătorie pe fosta Războinică în cadrul competiției Survivor All Stars, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical.

„Oana este totul pentru mine. Suntem pregătiți pentru acest nou capitol al vieții noastre și abia aștept să ne unim destinele,” a spus Jador.

Îndrăgostiții au decis că nunta va avea loc anul următor, în 2025, iar nașii vor fi Cătălin Moroșanu și soția sa.

„Avem nași! Îl avem pe Moro, el este nașul nostru. Asta mi-a spus din Dominicană, că indiferent cu cine m-aș însura, el va fi alături de mine în ziua nunții,” a spus Jador, plin de entuziasm.

Mai mult decât atât, Jador deja s-a gândit la toate detaliile pentru dansul mirilor. Acesta a compus o piesă pe care i-a dedicat-o logodnicei sale și a menționat că el va fi cel care o va cânta, în noaptea marelui eveniment.

„Pentru dansul mirilor, am compus o piesă. O să o cânt la nuntă. Se numește Ești frumoasă, și e pentru Oana. Nu vreau să o cânte altcineva, nu o va simți nimeni cum o simt eu. Am emoții, pentru că nu sunt priceput la dans, dar momentul va fi magic,” a explicat artistul.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni