• PRO TV
  • Apariția cu care Theo Rose și-a surprins fanii: „Credeam că-i Tzanca”. Val de reacții la un videoclipul pe care artista l-a postat pe TikTok: „Măi, fată ești bestială”

Apariția cu care Theo Rose și-a surprins fanii: „Credeam că-i Tzanca”. Val de reacții la un videoclipul pe care artista l-a postat pe TikTok: „Măi, fată ești bestială”

Apariția cu care Theo Rose și-a surprins fanii: „Credeam că-i Tzanca”.  Val de reacții la un videoclipul pe care artista l-a postat pe TikTok: „Măi, fată ești bestială”

Theo Rose și-a luat fanii prin surprindere cu o apariție total neașteptată. Urmăritorii de pe TikTok au confundat-o cu Tzancă Uraganu.

Gallery

Theo Rose a stârnit val de reacții pe TikTok, după ce s-a filmat costumată în bărbat. Inițial, urmăritorii au crezut că este Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi.

Theo Rose a filmat clip nou. Cum a apărut artista la filmări

Theo Rose a filmat clip pentru o piesă care urmează să se lanseze. Artista și-a luat fanii prin surprindere cu apariția ei, ba chiar unii internauți au confundat-o cu cântărețul de manele Tzancă Uraganu.

Cântăreața a apărut costumată în bărbat, cu barbă și mustață. Theo Rose și-a amuzat fanii copios cu aspectul ei fizic.

„Theo, tu ești? Nu cred/ băi, am crezut ca ești Tzanca/ Pana nu am vazut pe ce cont e postat nu mi-am dat seama/ Ce tare, nu am recunoscut-o pana nu am acum și am trecut peste video de multe ori/ Mor de ras, mai, fată ești bestială/ Copilul de Aur în copilărie… voce asemănătoare/ Respect Theo, zici că ești Tzanca/ Am crezut că e Tzanca/ Ești un Munte de Talent...Felicitări pentru toate realizările...Aștept sa iasă melodia. Și filmul/ Mi-a luat 5 să îmi dau seamă că e Theo/ Theo, ne-ai răcorit inimile cu piesa asta, suntem in extaz”, sunt câteva dintre comentariile pe care Theo Rose le-a primit la clipul video postat pe TikTok.

@theorose Hai noroc! @Candidatul Perfect ♬ sunet original - ᴠᴇʀꜱᴜʀɪ ᴘʀᴏꜰᴜɴᴅᴇ

Sursă foto: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni