• PRO TV
  • Vali Vijelie, unul dintre cei mai scumpi artiști din țară! Ce sumă cere pentru doar jumătate de oră de cântat

Vali Vijelie, unul dintre cei mai scumpi artiști din țară! Ce sumă cere pentru doar jumătate de oră de cântat

Vali Vijelie, unul dintre cei mai scumpi artiști din țară! Ce sumă cere pentru doar jumătate de oră de cântat

Cunoscutul cântăreț de manele se află, fără îndoială, pe listele multor persoane care vor să aibă parte de o petrecere pe cinste, însă tarifele acestuia nu sunt deloc ieftine. Iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă îți dorești ca la nuntă să îți cânte Vali Vijelie

Gallery

​Vali Vijelie, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România, are un program extrem de încărcat. Mulți îl caută pentru diferite evenimente private precum nunți sau botezuri, însă pentru prezența lui trebuie să scoată din buzunare sume frumoase de bani.

Cei care vor să se distreze pe muzica lui Vali Vijelie trebuie să știe că, pentru doar 30 de minute de cântare, manelistul cere nu mai puțin de 5.000 de euro, potrivit cancan.ro.

„Nu vreau să mă las niciodată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești.

Când îți faci meseria din suflet, și nu pui banii pe primul loc, atunci o să câștigi mult. Ieri aveam o discuție cu băiatul meu, Florin, și i-am spus că are o meserie din care o să facă tot timpul bani. I-am zis să fie corect. Când îți faci meseria și locul de muncă, va fi bine.

Niciodată (n.r. nu s-a gândit la retragerea din muzică), din meseria asta… mi s-a stins lumina, gata. Dacă eu trăiesc 400 de ani ca cioara vreau ca atât timp să cânt”, spunea Vali Vijelie în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni