• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, mesaj tranșant pentru persoanele care o critică pentru că alăptează în public. Artista nici nu vrea să audă de părerea celor din jur: „Nevoile bebelușului nu sunt pe program”

Vlăduța Lupău, mesaj tranșant pentru persoanele care o critică pentru că alăptează în public. Artista nici nu vrea să audă de părerea celor din jur: „Nevoile bebelușului nu sunt pe program”

Vlăduța Lupău, mesaj tranșant pentru persoanele care o critică pentru că alăptează în public. Artista nici nu vrea să audă de părerea celor din jur: „Nevoile bebelușului nu sunt pe program”

Vlăduța Lupău și-a adus pe lume cel de-al doilea copil, în urmă cu doar trei luni și, din cauza programului încărcat pe care îl are, aceasta este nevoită să îl ia cu ea de foarte multe ori, ceea ce înseamna că îl alăptează și în public.

 

Gallery

Deși a revenit pe scenă la scurt timp după ce a născut, Vlăduța Lupău îl ia pe micuțul Isaia peste tot cu ea, așa cum a făcut și după ce Iair a venit pe lume. Nu de puține ori, artista și-a alăptat copilul în public și a spus ce părere are despre acest lucru.

Ce crede Vlăduța Lupău despre alăptatul în public

Alăptatul în public este un subiect extrem de controversat și nu toată lumea este de acord cu acest lucru, însă Vlăduța Lupău nu ține cont de gurile rele și își alăptează fiul atunci când este nevoie, indiferent de locul în care se află.

Artista a mărturisit că nevoile copilului ei sunt mult mai importante decât ceea ce crede lumea, chiar dacă sunt și femei ce nu susțin această practică.

Citește și:

„Nevoile bebelușului nu sunt pe program, sunt la cerere și este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău, dacă poți să alăptezi, pentru că te vede cineva. El atunci are nevoie să mănânce. OK, o faci mai discret, dar trebuie să o faci atunci când este nevoia bebelușului.

Ca adult, poate poți să rabzi atunci când îți este foame, amâni ora de masă, dar un nou-născut nu știe asta. El știe că mama lui, sursa lui de viață și de hrană, este acolo!”, a spus Vlăduța Lupău, conform Viva.

Cum și-a revenit Vlăduța Lupău după naștere

La fel ca și în cazul primei sarcini, Vlăduța Lupău și-a revenit spectaculos după ce a născut. După doar câteva săptămâni, a scăpat de kilogramele în plus, lucru pe care l-a observat și comunitatea ei din mediul online.

Citește și:

​Pe contul său de Instagram, aceasta a mărturisit că este o norocoasă, deoarece este ajutată și de genele pe care le-a moștenit, dar și de faptul că nu are când să mănânce, deși este conștientă de faptul că săritul pese mese nu este o opțiune sănătoasă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni