• PRO TV
  • Ce a făcut Kate Middleton la prima sa apariție publică, după ce și-a terminat tratamentul pentru cancer. Prințesa de Wales a fost văzută alături de William

Ce a făcut Kate Middleton la prima sa apariție publică, după ce și-a terminat tratamentul pentru cancer. Prințesa de Wales a fost văzută alături de William

Ce a făcut Kate Middleton la prima sa apariție publică, după ce și-a terminat tratamentul pentru cancer. Prințesa de Wales a fost văzută alături de William

Kate Middleton a fost văzută în public, la scurt timp după ce a anunțat că și-a finalizat tratamentul pentru cancer. Prințesa de Wales l-a însoțit pe prințul William la o vizită privată în Southport.

Gallery

​Masacrul care a avut loc asupra unui grup de copii în Southport, în luna iulie a acestui an a zguduit profund comunitatea locală. Atacul, în care și-au pierdut viața Bebe King (6 ani), Elsie Dot Stancombe (7 ani) și Alice Dasilva Aguiar (9 ani), s-a petrecut în timpul unei sesiuni de dans pentru copii. Alte zece persoane, majoritatea copii, au fost rănite în înjunghierile care au urmat, stârnind un val de proteste în orașul de pe litoral, din nord-vestul Angliei.

În acest context, Prințesa de Wales, Kate Middleton, a făcut o apariție neașteptată alături de Prințul William, vizitând Southport pentru a se întâlni cu familiile îndoliate ale victimelor. Acesta a fost primul eveniment oficial la care a participat Catherine după finalizarea tratamentului său de chimioterapie, marcând astfel o revenire treptată la îndatoririle sale regale.

Prințul și prințesa au dorit să transmită un mesaj clar comunității afectate că „nu a fost uitată” și că au sprijinul lor. Cuplul regal a discutat despre eforturile de a reuni comunitatea după tragedie și de a gestiona tulburările sociale care au urmat.

​Cum a apărut Kate Middleton în public, la prima sa apariție după finalizarea tratamentului pentru cancer

Kate Middleton a purtat la întâlnirea din Southport o haină maro, cu aspect de toamnă și a strălucit datorită frumuseții sale. În timpul întâlnirii, a îmbrățișat câțiva dintre lucrătorii de urgență, moment în care șeful pompierilor, Phil Garrigan, a remarcat „emoția puternică” din rândul acestora.

Prințul William nu s-a concentrat atât de mult pe aparențe, ci a petrecut mai bine de o oră și jumătate cu familiile copiilor uciși și cu personalul de intervenție care a fost prezent la fața locului, în luna iulie. În plus, a făcut o donație prin fundația lor caritabilă, pentru a sprijini fondurile destinate asistenței fizice și psihologice a celor implicați, inclusiv a echipelor de poliție și ambulanță.

Surse apropiate familiei regale spun că Prințesa de Wales a dorit să fie prezentă pentru a-și exprima „sprijinul, empatia și compasiunea” față de cei afectați.  

Palatul Kensington a menționat că programul ei public rămâne flexibil, având în vedere că starea ei de sănătate poate fluctua, însă acest eveniment a fost considerat un pas important în reluarea activităților oficiale.

Foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni