• PRO TV
  • Anamaria Prodan a fost operată de urgență. Impresara a fost nevoită să scoată din buzunar o mică avere pentru intervenție: „Nu simți nimic”

Anamaria Prodan a fost operată de urgență. Impresara a fost nevoită să scoată din buzunar o mică avere pentru intervenție: „Nu simți nimic”

Anamaria Prodan a fost operată de urgență. Impresara a fost nevoită să scoată din buzunar o mică avere pentru intervenție: „Nu simți nimic”

Anamaria Prodan a fost operată de urgență, recent, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta. Impresara a făcut primele declarații despre intervenția prin care a trecut.

Gallery

Anamaria Prodan are o situație financiară de invidiat, ceea ce îi permite să aibă acces la medicina de cea mai înaltă calitate, iar, recent, a fost nevoită să treacă printr-o operație.

Anamaria Prodan a fost operată de urgență

Anamaria Prodan nu pare să se confrunte cu probleme prea mari de sănătate, deoarece nu a vorbit foarte mult despre acest aspect, dar, de curând, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a evita anumite complicații.

Femeia de afaceri a recunoscut că se teme de orbire, motiv pentru care, a apelat la o intervenție care a avut loc la nivelul ambilor ochi. Aceasta a purtat ochelari de vedere o perioadă, dar a decis să facă acest pas, pentru a elimina complet orice risc.

Citește și:

„Am făcut operația, să pot să scap de ochelarii de vedere. E foarte puternică lumina și m-au rugat câteva zile să stau cu ochelari. Nu vezi nimic, pentru că este făcută cu laser, durează foarte puțin. Nu îmi găseam ochelarii niciodată, văd mai bine ca Bebe.

Nu simți nimic. Durează două minute la un ochi, două minute la celălalt. Știu doar că medicul era foarte haios. I-am zis să nu cumva să orbesc, că, dacă orbesc, sunt nenorocită. Eu trebuie să văd tot, să știu tot”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Cât a costat operația făcută de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan avea probleme destul de serioase, deoarece nu vedea foarte bine nici aproape, nici la depărtare. Prin urmare, a avut nevoie de o operație mai amplă, iar costurile au fost pe măsură, dar acest aspect nu a fost o problemă pentru ea.

Citește și:

„Undeva la 5.000 de euro a costat pentru ce am avut eu. Eu nu vedeam nici aproape, nici departe, era ceva ciudat la mine. Când intru în casă la mine, se aprind toate luminile în toată casa. Eu, dacă pot să dorm cu lumina aprinsă, pentru mine e perfect. Am peste tot lumină. Lui tata îi era groază de întuneric și eu am moștenit, cred, chestia asta”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni