• PRO TV
  • Valentin, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost ținut cu forța și lovit cu un ciocan în cap, de nenumărate ori! Scenele de groază au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Puteam să paralizez”

Valentin, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost ținut cu forța și lovit cu un ciocan în cap, de nenumărate ori! Scenele de groază au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Puteam să paralizez”

Valentin, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost ținut cu forța și lovit cu un ciocan în cap, de nenumărate ori! Scenele de groază au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Puteam să paralizez”

Valentin este tânărul în vârstă de doar 29 de ani, care în urmă cu câteva zile a fost bătut cu bestialitate în cartierul Militari din sectorul 6 al Bucureștiului.

Un incident șocant a avut loc în București, acolo unde Valentin, un băiat în vârstă de 29 de ani, se afla în cartierul Militari alături de iubita lui, când un grup de trei indivizi a trecut pe lângă ei și au început să facă glume nepotrivite. Tânărul a încercat să discute cu ei pentru a lămuri situația, însă acest lucru i-a înfuriat pe agresori, care au început să îl ia la bătaie.

La un moment dat, iubita lui Valentin intervine în scandalul violent, încercând să îi calmeze pe agresori, însă din păcate se alege doar cu un pumn. 

Scenele de groază au fost surprinse de o cameră de supraveghere din cartier

Momentul în care Valentin este lovit cu bestialitate a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în cartierul Militari. În imagini se observă cum, la un moment dat, își fac apariția alți cinci bărbați care continuă să dea în tânărul de 29 de ani cu pumnii și picioarele.

Ba mai mult decât atât, atunci când nimeni nu se aștepta, unul dintre aceștia scoate un ciocan și începe să îl lovească pe tânăr în cap, de nenumărate ori.

Primele declarații ale lui Valentin 

Tânărul și iubita lui au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde au primit îngrijirile medicale de care aveau nevoie pentru ca starea lor să nu se agraveze. Ba mai mult, Valentin a fost internat și se află în continuare sub supravegherea medicilor. 

Acesta a oferit primele declarații despre incidentul șocant și a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfășurat agresiunea:

 "Eram afară. Eu şi cunoştinţele mele, în faţa la magazin. Aşa ne strângem în cartier. Râdeam, ne distram. Trei indivizi au comentat ceva şi eu am zis: Ce ai? El s-a răţoit la mine. A tras de mine. Hai, tot nu te calmezi. Eu am crezut că gata, s-a terminat totul. Am văzut mulţi, m-am dat în faţă să vorbesc. A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap. Inconştient am ajuns la spital. Mă doare capul, sunt terminat. Puteam să paralizez. Dacă vezi pe cineva jos, după ce i-ai dat cu ciocanul de fier în cap, îi mai dai şi cu piciorul? Se vede pe jos cât sânge mi-a curs acolo", a spus Valentin pentru Observator. 

Până în acest moment, agresorii nu au fost prinși de autorități:

"Ei sunt în libertate, nu s-a dat niciun mandat. Am înţeles că sunt nişte oameni cu bani mulţi, influenţi. Ei sunt din Teleorman. Locuiesc cu chirie în Militari", a spus nașul lui Valentin pentru sursa citată.

Foto: Observator, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni