• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 14 - 20 octombrie 2024. Leii au ocazia să intr-o relație nouă amoroasă, Berbecii au noroc la bani

Horoscop săptămâna 14 - 20 octombrie 2024. Leii au ocazia să intr-o relație nouă amoroasă, Berbecii au noroc la bani

Horoscop săptămâna 14 - 20 octombrie 2024. Leii au ocazia să intr-o relație nouă amoroasă, Berbecii au noroc la bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste- Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge pe 17 octombrie în Săgetător, pe casa filosofiei de viață, călătoriilor, direcției în viață și vei avea dispoziție să călătorești, să explorezi alături de partener orizonturi noi, să ai parte de aventură. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă gestionării diferențelor de mentalitate sau viziune între tine și partener.

Bani – La finalul săptămânii pot să apară evenimente neprevăzute în planul financiar, care să-ți destabilizeze puțin bugetul. La fel de bine, poți primi vești că se semnează un contract cu beneficii financiare însemnate.    

Muncă- Evenimente importante au loc la Luna Plină din Berbec, din 17 octombrie, concluzii și încheieri ale unor etape, care vizează un parteneriat profesional/o colaborare sau relațiile. Ai ocazia să-ți clarifici niște aspecte și să pornești pe un drum nou, care să-ți aducă satisfacții.

 

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Pe 17 octombrie are loc Luna Plină din Berbec, care se formează pe casa subconștientului, introspecției și trecutului. Se încheie o etapă și va fi nevoie să lași în urmă ceva ce te-a făcut să suferi în sfera relațională.

Bani – Sectorul intereselor financiare este activat, din 17 octombrie, de intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în Săgetător. Situația financiară se poate îmbunătăți și ai șansa să intri în posesia unor bani sau bunuri.

Muncă- Săptămâna aceasta, în special miercuri și joi, s-ar putea să fie nevoie să găsești un echilibru în relațiile tale profesionale. Apar probleme de comunicare, pentru că tu și cei cu care interacționezi aveți principii diferite și este necesar să se depună eforturi din ambele părți pentru a trece peste o provocare sau conflict care se ivește.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Săgetător, din 17 octombrie, ai ocazia să-ți îmbunătățești relația de cuplu sau să intri într-o relație nouă, dacă ești singur. De asemenea, vei reuși să treci mai ușor peste viziunile diferite, pentru că ești centrat să aduci armonie și înțelegere în cuplu.

Bani – Miercuri și joi este posibil să-ți dai seama ce te oprește să te implici într-un proiect creativ, care-ți poate aduce bani mai mulți. Dacă acționezi, vei reuși să deblochezi o situație și vei descoperi că investind într-o pasiune, îți poate aduce nu numai bani, dar și satisfacție personală.

Muncă- Pe 17 octombrie are loc Luna Plină în Berbec, pe sectorul activităților de pe urma exercitării profesiei și proiectelor pe termen lung. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Marte din casa banilor, semn că o colaborare sau un proiect se poate încheia, dacă nu reușești să gestionezi o criză.

 

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Posibil vrei să rezolvi o chestiune locativă, dar nu ai banii necesari. Te sfătuiești cu partenerul cum să vă organizați, astfel încât să reușiți să fiți mai aproape de obiectivul vostru.

Bani – Posibil miercuri sau joi să accepți o propunere profesională, care-ți mărește veniturile, să mai preiei un proiect, care poate să te pună mai mult în valoare din toate punctele de vedere, și al satisfacției profesionale, dar și din punct de vedere financiar.

Muncă- Cu Venus, din 17 octombrie, în tranzit prin Săgetător, vin oportunități în planul muncii, relațiile cu colegii se îmbunătățesc și vin oferte mai bune de serviciu/contracte/colaborări.

Tot pe 17 octombrie are loc Luna Plină din Berbec, care activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că se poate finaliza o etapă, culegi roadele unor demersuri profesionale, preiei sau predai un proiect, obții o avansare.

 

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul sentimental, din 17 octombrie, ai parte de o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și aventurilor romantice. Ai ocazia să intr-o relație nouă amoroasă, iar dacă faci parte dintr-un cuplu cu copii, te preocupă timpul petrecut cu aceștia.

Bani – În prima parte a săptămânii, s-ar putea să ai niște blocaje în încasarea unor sume de bani sau să realizezi că este nevoie să schimbi abordarea în relația cu banii, mai ales a celor care vin din alte surse decât salariul, să-i administrezi mai bine.

Muncă- Sectorul schimburilor de experiență și al pregătirii profesionale, a direcției pe care vrei să o urmezi este activat pe 17 octombrie de Luna Plină din zodia Berbec, care anunță încheieri de etape, finalizarea unor studii, obținerea unor atestate. Fenomenul astral te încurajează să-ți dezvolți abilități noi, să elimini niște perspective care te țin în loc să progresezi.

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Săgetător, din 17 octombrie, și urmează o perioadă în care îți dorești să petreci mai mult timp cu familia, să organizezi mai multe evenimente cu familia și părinții.

Bani – Sectorul intereselor financiare și al banilor/bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane este activat, pe 17 octombrie, de Luna Plină din zodia Berbec. Posibil să se rezolve un context financiar, să închei o etapă, un credit, o datorie, să încasezi niște bani care vin neașteptat dintr-un proiect sau o acțiune care ai lansat-o în urmă cu ceva timp.

Muncă- Miercuri și joi te preocupă o schimbare de direcție profesională și este posibil să-ți dai seama cum ar trebui să acționezi pentru a avea câștiguri mai mari. De asemenea, evaluezi propunerile venite și cântărești foarte mult dacă merită să faci o schimbare

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste- Pe 17 octombrie se formează Luna Plină din zodia Berbec, din casa relațiilor și căsătoriei și marchează concluzii, încheieri de etape. Posibil să apară o criză, care, dacă nu este rezolvată la timp, să ducă la o despărțire sau o ruptură. Este nevoie de răbdare și diplomație pentru a trece peste provocările acestei săptămâni în planul relațiilor.

Bani – Evenimente neașteptate în planul financiar pot să apară în weekend. Atenție la ce speculații sau artificii financiare inițiezi, pentru că sectorul intereselor financiare stă sub semnul imprevizibilului!

Muncă- Venus, guvernatoarea ta, începe să tranziteze Săgetătorul, din 17 octombrie, și urmează o perioadă favorabilă negocierilor, comunicării nemulțumirilor cu scopul de a le rezolva. De asemenea, obții mai ușor informații sau rezolvi chestiuni administrative, faci impresie bună prin cunoștințele pe care le deții, dar și prin experiența acumulată.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste – Sectorul relațiilor este activat spre finalul săptămânii, când Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că nu este exclus să apară o situație neașteptată în cuplu, pe care va fi nevoie să o gestionezi cu multă diplomație.

Bani – Venus, micul benefic, începe să traverseze Săgetătorul din 17 octombrie și urmează o perioadă în care se poate îmbunătăți situația financiară. Poți încasa venituri suplimentare, să negociezi un contract, care să-ți aducă mai multe beneficii. Recomandarea astrelor este să menții legăturile cu cei cu care lucrezi, pentru că este posibil să obții o ofertă pe termen lung.

Muncă- Pe 17 octombrie are loc Luna Plină din Berbec, care activează și marchează finaluri în sectorul muncii și activităților profesionale. Dacă primești o propunere și ai posibilitatea să schimbi serviciu, s-ar putea să nu stai pe gânduri, pentru că nu mai rezonezi cu actualul loc de muncă. De asemenea, ai capacitatea să pui în practică un proiect personal, să începi o activitate independentă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Dragoste- Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit, din 17 octombrie, prin zodia ta, vei avea farmec, te faci plăcut, ai dispoziție de flirt, cuceriri, aventură. Dacă ești singur, ai toate șansele să intri într-o relație nouă.

Tot pe 17 octombrie se formează Luna Plină din Berbec, care activează sectorul sentimental și anunță concluzii, încheieri de etape. De asemenea, este posibil să ai emoții puternice, să apară o criză în raport cu partenerul de cuplu și să fie nevoie să o gestionezi astfel încât să nu strici o relație.

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să strici niște parteneriate, să le pui pe alte baze sau să le închei definitiv și să lași doar ce-ți aduce beneficii conform muncii depuse.

Muncă- Luna Plină din Berbec se formează față în față cu sectorul proiectelor de viitor și în funcție de cum vei aborda un parteneriat, vei culege și roadele. S-ar putea o relație profesională bazată pe prietenie să se încheie din cauza unor derapaje a celor cu care lucrezi.

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste- Cu Venus în tranzit prin Săgetător, din 17 octombrie, urmează o perioadă în care este activată casa frământărilor interioare și trecutului. Micul benefic poate răscoli amintirile sau cineva din trecut poate să apară în viața ta. De asemenea, este posibil să-ți faci un bilanț sentimental, să-ți analizezi sfera amoroasă.

Pe 17 octombrie are loc Luna Plină din Berbec, care anunță încheieri de etape în familie, o mutare sau o tranzacție imobiliară. De asemenea, poate să apară o criză în familie care va trebui gestionată împreună cu partenerul, mai ales dacă tensiunile apar din cauza acestuia.

Bani – În weekend este posibil să cheltui mai mult pe distracție sau să iei un cadou să-ți impresionezi partenerul.

Muncă- Posibil la serviciu să iasă la suprafață anumite lucruri pe care unii dintre colegi le-au ascuns, să fie nevoie să reiei niște discuții. Comunicarea poate fi afectată, așa că este nevoie să te asiguri că mesajele transmise sau primite sunt înțelese corect.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste- Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin Săgetător, din 17 octombrie, prin casa prietenilor și vieții sociale, în următoarea perioadă vei dori să socializezi mai mult, să ieși cu prietenii sau să interacționezi cu persoane cu care ai pasiuni comune. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști pe cineva interesant prin intermediul prietenilor sau grupurilor pe care le frecventezi.

Bani – În primele două zile din săptămână ai preocupări pentru administrarea banilor, să rezervi o cazare, un transport, să faci niște cumpărături pentru un sejur. Atenție că ai tendința să cheltui mai mult și să depășești bugetul!

Muncă- Sectorul comunicării și interacționării este activat odată cu formarea Lunii Pline din Berbec, din 17 octombrie. Posibil să-ți parvină mesaje de la serviciu, care să te îngrijoreze sau să intri în conflicte cu unii dintre colegi cu care ai mai avut conflicte. Recomandarea astrelor este să nu te ambalezi prea mult și să ai răbdare să se așeze lucrurile, fără să le complici mai mult.

 

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

 

Dragoste- Posibil în această săptămână să ai niște discuții cu partenerul despre relație, mai ales dacă anumite acțiuni ale partenerului nu au fost așa cum te-ai așteptat. Joi este un moment important, de revelație pentru tine, de claritate, care te va ajuta să alegi o cale, care să aducă liniște în cuplu.

Bani – Sectorul banilor, bunurilor și valorilor este activat de Luna Plină din Berbec, din 17 octombrie, care anunță încheieri de etape privind o negociere salarială sau obținerea unor beneficii. Posibil să primești oferte noi de muncă, mai bine plătite, care să te pună mai mult în valoare.

Muncă- Cu Venus în tranzit prin Săgetător, din 17 octombrie, prin casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului, ai șansa să-ți demonstrezi experiența, să-ți urmărești obiectivele și să vină spre tine șanse și oportunități, care să te pună mai mult în valoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni