• PRO TV
  • Ce mare a crescut fiul Danielei Crudu. Cum arată Dominic acum. Băiețelul are 5 luni: „Am trăit să îmi văd copilăria cu copil în brațe”

Ce mare a crescut fiul Danielei Crudu. Cum arată Dominic acum. Băiețelul are 5 luni: „Am trăit să îmi văd copilăria cu copil în brațe”

Ce mare a crescut fiul Danielei Crudu. Cum arată Dominic acum. Băiețelul are 5 luni: „Am trăit să îmi văd copilăria cu copil în brațe”

Daniela Crudu a publicat imagini rare cu fiul ei, Dominic, care are acum cinci luni. Cum arată băiețelul fostei asistente Tv?

Gallery

Daniela Crudu este o femeie fericită și împlinită, și-a îndeplinit visul să fie mămică de fetiță și de băiețel. Fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima dată în 2023, atunci când a venit pe lume fiica ei, Daiana. La scurt timp, vedeta a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel. Micuțul Dominic are acum cinci luni.

Imagini rare cu fiul Danielei Crudu

De când a devenit mamă, Daniela Crudu este foarte discretă cu viața ei personală, motiv pentru care imaginile cu copiii săi sunt foarte rare în online.

Recent, vedeta s-a filmat în timp ce dansa cu fiul ei de doar cinci luni, iar clipul video a fost urcat pe TikTok. Din imagini se poate observa ce mare a crescut Dominic, iar Daniela Crudu este o mămică fericită. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Dacă în urmă cu câțiva ani, internauții n-ar fi crezut că Daniela Crudu va avea vreodată copii, ei bine, acum s-au bucurat să o vadă în postura de mămică.

„Nu credeam să văd asta/ Am trăit să îmi văd copilăria cu copil în brate. Cruduța, să fii fericita, meriți tot ce mai bun/ Să-ți trăiască copii și tu tot o frumoasă ești/ Nu as fi crezut asa ceva acum câțiva ani/ Sa iti traiasca minunile”, sunt doar câteva din sutele de comentarii pe care Daniela Crudu le-a primit la postarea cu fiul ei, internauții fiind bucuroși să o vadă în postura de mamă.

@danielacrudu777

?

♬ sunet original - danielacrudu1

Sursă foto: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni