• PRO TV
  • „Noi 3”. Carmen Grebenișan a stârnit un val de reacții cu ultima postare. Creatoarea de conținut a postat o imagine care a ridicat multe semne de întrebare

„Noi 3”. Carmen Grebenișan a stârnit un val de reacții cu ultima postare. Creatoarea de conținut a postat o imagine care a ridicat multe semne de întrebare

„Noi 3”. Carmen Grebenișan a stârnit un val de reacții cu ultima postare. Creatoarea de conținut a postat o imagine care a ridicat multe semne de întrebare

Carmen Grebenișan a postat, recent, o fotografie care a stârnit un val de reacții în mediul online, alături de mesajul „Noi 3”. Postarea a fost făcută la doar câteva săptămâni de când creatoarea de conținut și-a asumat relația cu noul iubit.

 

Gallery

Divorțul de Alex Militaru nu a doborât-o pe Carmen Grebenișan, care a decis să se axeze și mai mult pe partea profesională, dar și pe cea personală. De câteva luni, aceasta este implicată într-o nouă relație, pe care a ales, însă, să nu o expună prea mult în mediul online.

Carmen Grebenișan a postat un mesaj care a stârnit multe reacții

În urmă cu doar câteva zile, Carmen Grebenișan a postat o fotografie prin care a lăsat loc interpretărilor. Aceasta a apărut alături de Cristi, iubitul ei, însă, în poză, se vedea o frunză pe care scrie „Noi 3”.

Citește și:

​Creatoarea de conținut nu a făcut niciun comentariu pe seama fotografiei postate, deși nu puține au fost persoanele care cred că anunță sarcina. Fanii vedetei așteaptă, totuși, să vadă ce urmează, deoarece au multe semne de întrebare în ceea ce privește mesajul transmis.

Carmen Grebenișan și noul iubit se știu de mai mult timp

Deși relația lor a început de puțin timp, cei doi se pare că se cunosc de mai mult timp. Cu toate acestea, nu interacționaseră foarte mult în ultima perioadă, însă viața i-a adus, din nou, împreună.

Citește și:

„Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult. Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere. Nu a încercat nimeni, eram doar cunoștințe, nici măcar nu flirtasem. A fost o chestiune neașteptată”, a spus Carmen Grebenișan, conform Cancan.

Fanii acesteia sunt extrem de bucuroși pentru faptul că și-a refăcut viața sentimentală, deși Carmen preferă să își țină noua poveste de dragoste departe de rețelele de socializare. Aceasta nu a mai vorbit foarte mult nici despre divorțul de Alex Militaru, mărturisind doar că încă mai au câteva lucruri de rezolvat.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni