• PRO TV
  • Andra, o adevărată divă la filmările noului sezon Românii au talent. Ce decolteu îndrăzneț a afișat artista

Andra, o adevărată divă la filmările noului sezon Românii au talent. Ce decolteu îndrăzneț a afișat artista

Andra, o adevărată divă la filmările noului sezon Românii au talent. Ce decolteu îndrăzneț a afișat artista

„Sezonul 15 promite să fie de poveste”, își avertizează Andra fanii de pe rețelele de socializare. Artista face teasing pentru noul sezon „Românii au talent”, delectându-și fanii cu câteva dintre ținutele sale.

„Au început oficial filmările la Românii au talent” – este anunțul făcut de Andra pe Instagram. Vedeta și-a invitat deja fanii în culisele show-ului, arătându-le din „secretele” emisiunii.

Andra și-a încântat deja admiratorii cu câteva ținute în care o vom vedea pe micul ecran. Aceasta a defilat într-o rochie mini cu fundițe argintii.

Gallery

În altă filmare, vedeta a purtat un costum cu cravată, iar la pupitru poate fi admirată într-o rochie neagră cu un decolteu imposibil de ignorat.

De curând, Andra și-a anunțat fanii că a apelat la un nutriționist pentru a avea mai multă grijă de sănătatea și silueta sa.
Cântăreața și-a anunțat admiratorii că nu va apela la diete stricte și nici nu va ține cont de numărul caloriilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Dragii mei, am fost recent să vorbesc cu un nutriționist, care mi-a explicat că reeducarea alimentară înseamnă sănătate, nu diete stricte! Nu mă veți vedea numărând calorii, dar sigur mă veți vedea adoptând un stil de viață sănătos, perfect pentru ritmul alert în care îmi trăiesc fiecare zi”, spune Andra.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Maruta (@marutadavid)


Andra spune că scopul principal nu este să slăbească, dar, desigur, acesta ar fi un aspect pozitiv.

„Nu e o dorință de a arăta bine, pentru că sigur că există asta, ca și femeie îmi doresc să arăt bine, să încap într-o rochie cu măsura mai mică, sunt dorințele astea. Dar în ceea ce mă privește, sănătatea este pe primul loc. Dacă sunt sănătoasă, pot să îmi duc la bun sfârșit toate proiectele”, mai spune vedeta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni