• PRO TV
  • Ce riscă să pățească rapperul care și-a implantat lanțuri de aur în loc de păr. Experții avertizează asupra pericolului

Ce riscă să pățească rapperul care și-a implantat lanțuri de aur în loc de păr. Experții avertizează asupra pericolului

Ce riscă să pățească rapperul care și-a implantat lanțuri de aur în loc de păr. Experții avertizează asupra pericolului

În urmă cu 3 ani, rapperul spaniol Dan Sur își șoca fanii cu transformarea sa bizară: acesta și-a înlocuit părul cu... lanțuri! Pentru că mulți îl admiră și sunt tentați să îl copieze pe excentricul artist, medicii i-au avertizat că procedura este una extrem de periculoasă și nimeni nu ar trebui să facă așa ceva!

Dan Sur le-a povestit fanilor într-un videoclip de pe TikTok ce a presupus procedura și este ceva cu adevărat ieșit din comun.

„Am un cârlig implantat în cap, iar acel cârlig ține alte cârlige și toate sunt fixate în craniul meu, sub piele. Acesta este părul meu. Păr de aur. Primul rapper din istorie care are păr de aur implantat”, se mândrea atunci rapperul.

Apoi, când criticii i-au spus că părul său cu lanțuri este fals, a decis să demonstreze contrariul arătând cum lanțurile sale nu plutesc într-un pahar cu apă.

Gallery

Deși rapperul pare încântat de look-ul său excentric, experții s-au grăbit să avertizeze alți oameni care ar vrea să încerce și ei acest stil. Sigur, părul cu lanțuri ar putea arăta cool, dar poate fi incredibil de periculos pentru sănătate dacă alegi să faci asta.

Dr. Frank Agullo, un chirurg plastician, îi avertiza pe fanii artistului să nu își implanteze nimic în cap, din cauza riscurilor semnificative pe care acest lucru le poate produce.

„Implanturile de acest fel nu sunt sigure. Ele creează o cale ușoară pentru bacterii între lumea exterioară și corpul intern. În acest caz, osul care acoperă creierul. În plus, mă îngrijorează greutatea pe care o susțin aceste cârlige. Greutatea sau orice tragere accidentală a unei benzi de aur ar putea face ca implantul să se desprindă și chiar să fractureze craniul.”

Potrivit rapoartelor, chiar și atunci când rapperul își dă jos lanțurile, el are cârlige permanente atașate de cap. Din această cauză, dermatologul Dr. Mona Gohara a spus că rapperul ar putea ajunge să „experimenteze pierderea permanentă a părului din cauza deteriorării foliculului” din cauza inflamației scalpului și a cicatricilor.

Cu toate acestea, rapperul pare să se descurce bine cu alegerea de a-și implanta lanțuri în scalp, avându-le de trei ani și nefiind raportate efecte negative până în prezent.

Cu toate acestea, Agullo a spus: „Aș descuraja ferm pe oricine [să facă această procedură], din cauza tuturor riscurilor și complicațiilor implicate. Mai ales la o vârstă fragedă, trebuie luate în considerare consecințele pe termen lung. Cred că există alte alternative, mai sensibile și ușor reversibile, cum ar fi purtarea unei peruci cu lanțuri de aur. Nu cred că trebuie să fie ancorate în craniul tău.”

De la transplantul său, rapperul a fost văzut purtând o varietate de lanțuri colorate pe cap, inclusiv lanțuri aurii, argintii și chiar multicolore, pentru a se potrivi cu ținutele sale. Deși a fost avertizat de mulți despre riscurile implicate, nu pare că va renunța prea curând la ele.

Sursa: Unilad

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni