• PRO TV
  • Horoscop zilnic 14 octombrie 2024. Gemenii sunt mai impulsivi în planul amoros, Taurii stârnesc conflicte la locul de muncă

Horoscop zilnic 14 octombrie 2024. Gemenii sunt mai impulsivi în planul amoros, Taurii stârnesc conflicte la locul de muncă

Horoscop zilnic 14 octombrie 2024. Gemenii sunt mai impulsivi în planul amoros, Taurii stârnesc conflicte la locul de muncă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 14 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să ai niște neliniști și frământări interioare, să nu găsești soluții la o problemă care vizează casa, familia, spațiul de locuit. De asemenea, s-ar putea să fii prins la mijloc într-un context de familie și să înveți niște lecții importante în planul carierei.

Taur

Posibil astăzi să intri în conflicte la locul de muncă. Soarele din casa muncii și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect tensionat și recomandarea astrelor este să fii atent la modul în care transmiți un mesaj. Cineva din grupul de prieteni sau apropiați de la serviciu ar putea să-ți arate și o altă perspectivă.

Gemeni

Astăzi este posibil să fii mai sensibil ca de obicei și să reacționezi impulsiv în relațiile cu ceilalți. Soarele, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect tensionat cu Marte, din casa valorilor și stimei de sine. Prin urmare, ai impresia că partenerul nu-ți acordă atenția cuvenită. Mai mult de atât, Venus, planeta iubirii, se află față în față cu Uranus și nu este exclus să apară o situație neașteptată în planul sentimental.

Rac

Astăzi, Marte în tranzit prin zodia ta formează un aspect tensionat cu Soarele din sfera vieții de familie. Posibil să intri în coflicte de idei cu membrii familiei, să nu fiți pe aceeași lungime de undă, să iei lucrurile personal. În partea a doua a zilei este posibil să apară ceva neașteptat în relația cu prietenii sau cu grupul din care faci parte.

Leu

Astăzi, ești pe cale să răbufnești într-o chestiune de principiu la locul de muncă sau într-o conjunctură în care ai de rezolvat un context birocratic. De asemenea, poți primi vești neașteptate legate de conducerea firmei sau schimbările, care pot avea loc în perioada următoare în planul profesional.

Fecioară

Posibil astăzi să te preocupe banii și încasarea unor sume dintr-un proiect extraprofesional, să cauți să respecți un termen limită. Să te concentrezi pe activitățile de la locul de muncă poate fi o provocare, pentru că nu ești în cea mai bună formă. Pe de altă parte, relația cu partenerul de cuplu se consolidează. În partea a doua a zilei, primești vești de la drum, din străinătate.

Balanță

Astăzi este posibil să fie nevoie să lupți pentru a-ți face auzite opiniile în fața șefilor. Soarele din zodia ta formează un aspect tensionat cu Marte, planta acțiunii, în tranzit prin casa superiorilor și nu este exclus să intri într-un conflict cu aceștia. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului și apar evenimente neașteptate în planul financiar. Ai grijă cum gestionezi resursele!

Scorpion

Posibil astăzi să apară blocaje și situații de urgență, provocări peste care va fi nevoie să treci în mai multe domenii din viață: relație, sectorul profesional sau relațiile cu cei cu care desfășori activități. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște nemulțumiri pe care le ascunzi de mai mult timp.
Încearcă și abordează pe rând tot ce vine spre tine și evită suprasolicitarea!

Săgetător

Astăzi este posibil să ți se dea peste cap tot programul stabilit din cauza unor chestiuni, care apar neașteptat la locul de muncă. De asemenea, dacă ai stagnat într-un proiect, este momentul să te folosești de abilitățile cu care ești înzestrat să-l pui pe roade, pentru că-ți poate aduce beneficii.

Capricorn

Contextul astral de astăzi este dinamic în sfera profesională și faci tot ce-ți stă în putere să rezolvi toate restanțele sau proiectele pe care le ai în derulare. De asemenea, s-ar putea să existe și tensiuni în raport cu desfășurarea unui contract. Axa sentimentală este dinamizată de un aspect în care este implicat Venus și Uranus, planeta imprevizibilului. S-ar putea să descoperi că nu mai poți tolera anumite derapaje ale unor prieteni și vei pune limite.

Vărsător

Recomandarea de astăzi este să nu grăbești lucrurile, pentru că se pot întoarce împotriva ta, dacă intri în dispute sau conflicte. De asemenea, simți că vrei să te dezvolți, să crești, să-ți extinzi orizonturile, să pleci într-o călătorie și acționezi în acest sens.

Pești

Posibil să realizezi astăzi că tensiunile sau conflictele pot fi stimulatoare, să miște lucrurile într-o direcție pe care o doreai. Viața sentimentală este plină de surprize. În planul financiar, recomandarea astrelor este să eviți să-ți asumi riscuri și să fii atent cum administrezi bugetul. Speculațiile sau artificiile financiare sunt excluse, pentru că pot aduce pierderi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni