• PRO TV
  • Un participant la Maratonul Bucureşti a făcut stop cardiac după ce a trecut linia de sosire. Medic: "Nu a răspuns manevrelor de resuscitare"

Un participant la Maratonul Bucureşti a făcut stop cardiac după ce a trecut linia de sosire. Medic: "Nu a răspuns manevrelor de resuscitare"

Un participant la Maratonul Bucureşti a făcut stop cardiac după ce a trecut linia de sosire. Medic: "Nu a răspuns manevrelor de resuscitare"

Tragedie la Maratonul din București! Un bărbat de 75 de ani a decedat, duminică, după ce i s-a făcut rău în timpul maratonului care se desfășoară în acest weekend la București.

Bărbatul de naționalitate străină a fost resuscitat pe loc şi preluat de ambulanţă, unde a făcut un al doilea stop respirator, înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca.

A murit în timp ce participa la Maratonul de la Bucureşti

Bărbatul de origine filipineză a făcut stop cardiac după ce a trecut linia de sosire, la Maratonul de la București. 

Medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca a precizat pentru agerpre.ro că bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Sursele citate au mai spus că era cunoscut ca hipertensiv şi cel mai probabil nu îşi lua tratamentul.

El participa la Campionatele Mondiale de Maraton Masters din cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti. Cea de-a 17-a ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti este organizat în acest weekend.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni