• PRO TV
  • Randi, prins drogat la volan. Artistul, pozitiv la cocaină și canabis, după probele biologice. Prima reacție a cântărețului: Nu este adevărat!

Randi, prins drogat la volan. Artistul, pozitiv la cocaină și canabis, după probele biologice. Prima reacție a cântărețului: Nu este adevărat!

Randi, prins drogat la volan. Artistul, pozitiv la cocaină și canabis, după probele biologice. Prima reacție a cântărețului: Nu este adevărat!

Celebrul cântăreț Randi a fost prins drogat la volan, în luna februarie. Andrei Ştefan Ropcea, pe numele său real, a fost oprit de polițiștii ilfoveni, dar a refuzat testarea cu aparatul drugtest, așa că a fost dus la IML pentru a se i recolta probe biologice. Rezultatele expertizei de la medicină legală au venit după 9 luni și au confirmat prezența cocainei și a canabisului în sânge, potrivit libertatea.ro. 

Potrivit antena 3, cântărețul neagă acuzațiile care îi sunt aduse: „Nu este adevărat? Nu este. Vă mulțumesc frumos!”.

În data de 11 februarie 2024, în jurul orei 16:00, Randi a fost oprit la un control de rutină de poliţiştii de la Rutieră, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov. Totul s-a întâmplat pe DN1, în dreptul localităţii Săftica. 

A refuzat testarea cu drugtest

INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive în cazul artistului care în 11 februarie a fost oprit în trafic pe DN1, în zona localităţii Săftica, şi a refuzat testarea cu aparatul drugtest, transmite IPJ Ilfov.

”La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor psihoactive”, anunţă duminică IPJ Ilfov.

Rezultatele au venit după 9 luni

Buletinul de Analiză Toxicologică transmis de I.N.M.L. a confirmat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive. În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se desfăşoară cercetări pentru infracîiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni