• PRO TV
  • ITIA, bună de plată! Cu cât va fi despăgubită financiar Simona Halep

ITIA, bună de plată! Cu cât va fi despăgubită financiar Simona Halep

ITIA, bună de plată! Cu cât va fi despăgubită financiar Simona Halep

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunțat suma de bani pe care o va primi Simona Halep din partea ITIA.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a publicat motivarea în cazul suspendării Simonei Halep pentru doping cu Roxadustat. În decizia care fusese deja anunțată pe 5 martie 2024, TAS admisese parțial contestația jucătoarei, reducând perioada de suspendare a Simonei pentru încălcarea regulilor anti-doping de la patru ani la nouă luni. Documentul de 58 de pagini explică în detaliu hotărârea luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în dosarul Halep vs. ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis).

Suma cu care va fi despăgubită Simona Halep

Fosta lideră mondială urmează să primească 20.000 de franci elvețieni de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

”Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (ITIA) este obligată să îi plătească Simonei Halep suma de 20.000 CHF (douăzeci de mii de franci elveţieni) cu titlu de contribuţie la cheltuielile de judecată şi alte cheltuieli ale acesteia suportate în legătură cu această procedură de arbitraj”, s-a specificat în motivarea deciziei, publicată de TAS.

De când a revenit în activitate Simona Halep a participat la trei turnee: Miami Open – eliminare în primul tur, Trophee Clarins – abandon în primul tur şi Hong Kong 125 Open – eliminare în turul doi. Ea ocupă acum locul 878 WTA. Halep a urcat 252 de locuri în clasament, iar acum are 26 de puncte.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni