• PRO TV
  • Garbine Muguruza s-a căsătorit cu Arthur Borges! El a recunoscut-o pe stradă, i-a urat succes! A fost dragoste la prima vedere

Garbine Muguruza s-a căsătorit cu Arthur Borges! El a recunoscut-o pe stradă, i-a urat succes! A fost dragoste la prima vedere

Garbine Muguruza s-a căsătorit cu Arthur Borges! El a recunoscut-o pe stradă, i-a urat succes! A fost dragoste la prima vedere

Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit cu iubitul ei, Arthur Borges. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme.

După trei ani de relație, tenismena s-a căsătorit cu milionarul pe care l-a cunoscut pe stradă, în cadrul unei ceremonii intime în Spania, în weekend.

Cum s-au cunoscut

Garbine Muguruza şi Arthur Borges, om de afaceri şi model, s-au cunoscut în 2021, în timp ce ea concura la US Open, la New York. El a recunoscut-o pe stradă, i-a urat succes pentru turneu. Campioana a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere.

„Este un film total. Am ştiut că mă voi căsători cu el chiar înainte să mă ceară în căsătorie. Când ne-am întâlnit, a fost dragoste la prima vedere şi ne-am dat seama foarte repede că suntem un cuplu ideal", a declarat vedeta într-un interviu pentru revista Hola.

Garbine Muguruza este una dintre cele mai bune jucătoare din istoria recentă a tenisului. În primăvara acestui an, fostul lider mondial al ierarhiei WTA și campioană la Roland Garros și Wimbledon, și-a anunțat în mod oficial retragerea din tenis. Ea a renunțat la sportul de performanță pentru a se dedica familiei.

S-a retras din tenis

Sportiva de 30 de ani și-a anunțat retragerea printr-o conferință de presă: "A venit momentul să-mi iau rămas-bun, a fost o carieră lungă, frumoasă și plină de momente și anecdote. Simt că a venit momentul să mă retrag, să deschid un nou capitol în viața mea. Am realizat că ce vreau cel mai mult este să îmi urmăresc noul capitol, ci nu cel legat de tenis", a spus Muguruza, potrivit As.com.

Muguruza are în palmares, între altele, titlul la Roland Garros (2016) şi la Wimbledon (2017), precum şi cel de la Turneul Campioanelor (2021).

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni