• PRO TV
  • Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: "Te aşteptăm cu inima plină de bucurie" FOTO

Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: "Te aşteptăm cu inima plină de bucurie" FOTO

Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: "Te aşteptăm cu inima plină de bucurie" FOTO

Larisa Iordache va deveni în curând mămică pentru prima oară. Gimnasta, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunțat sexul bebelușului. Sportiva a organizat o petrecere de gender reveal pentru a dezvălui dacă vor avea băiat sau fetiță. Imaginile de la eveniment au fost postate pe rețelele de socializare.

„Esteeee fetiţăăăăă. Ne-am privit şi am ştiut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai preţioase minuni. Te aşteptăm cu inima plină de bucurie, micuţa noastră!“, a scris Larisa pe Facebook, într-o postare în care apare alături de soţul ei Cristian Chiriţă.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie în luna ianuarie a acestui an, iar cu alesul său s-a căsătorit  la starea civilă pe 8 iunie. Cristian Chiriţa, tânărul care i-a furat inima Larisei Iordache este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța (tenis de masa).

Este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă încă din 2015.

Cum s-au cunoscut cei doi

Prima lor interacțiune a avut loc în mediul online, după ce Cristian Chiriță i-a dat un mesaj pe Instagram. Larisa Iordache și Cristian au început să vorbească și, după ceva timp, s-au întâlnit și în persoană.

„Ne-am întâlnit, am stat de vorbă ca și prieteni și, după aceea, ușor, ușor, am lăsat lucrurile să meargă. Eu eram, cumva, reținută, pentru că nu știam dacă sunt capabilă să-i ofer afecțiunea de care ar avea el nevoie sau pe care o merită”, povestea sportiva despre întâlnirea cu alesul inimii.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul anului 2021.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni