• PRO TV
  • Erika Isac sparge din nou tiparele. Videoclipul piesei „Boo Hoo” i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii ei: „Cred că m-am uitat de vreo 12 ori”

Erika Isac sparge din nou tiparele. Videoclipul piesei „Boo Hoo” i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii ei: „Cred că m-am uitat de vreo 12 ori”

Erika Isac sparge din nou tiparele. Videoclipul piesei „Boo Hoo” i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii ei: „Cred că m-am uitat de vreo 12 ori”

Erika Isac se numără printre cei mai talentați artiști din tânăra generație. Interpreta hitului „Macarena” lansează piesă după piesă și a bifat deja câteva colaborări cu interpreți consacrați. Cu noul single, „Boo Hoo”, Erika reușește să-i surprindă pe fanii ei, mai ales că apare în ipostaze înfricoșătoare.

În data de 11 octombrie, Erika Isac a lansat piesa „Boo Hoo”, care tinde să ne amintească de Halloween. Cu imaginile care par desprinse dintr-un film de groază, artista își propune să atragă din nou atenția asupra unei probleme majore din societate- violenței asupra femeilor. Cu toate acestea, în timp ce unii au lăudat-o, alții au criticat-o pentru imaginile vulgare

„Cred că m-am uitat de vreo 12 ori. Montajul, coregrafia, ideea ..just wow .erika you are the best !”;

”Vibes de Doja Cat”;

„Erika pe cat e de bună e și nebună”; 

„Ferească Dumnezeu așa ceva”;

„Nu încape în industria românească.. asta e prea internațional”;

„Abia aștept să pun story de Halloween pe piesa asta”;

„Au mai fost melodii penibile, dar asta este top”;

„Bine că militează împotriva violenței femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare” ;

„La ce naiba m-am uitat. Oribil”, au fost de părere cei care s-au uitat la videoclip. 


Erika Isac are o experiență de peste șapte ani în industria muzicală. Ea a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, a început să se facă remarcată pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei "Tap Tap", prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor, scrie infomusic.ro.

A urmat piesa "Femei", dar și "Tupeista", care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimul său single, "Macarena", considerat un manifest, a stârnit numeroase reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care Erika dorește să îl transmită publicului.

Gallery

Sursă foto: Instagram / Erika Isac 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni