• PRO TV
  • Mesajul primit de Lora din partea Monicăi Bîrlădeanu, după ce amândouă s-au căsătorit în aceeași zi. Cele două au avut mai mult invitați comuni: „Frumoasa mea!”

Mesajul primit de Lora din partea Monicăi Bîrlădeanu, după ce amândouă s-au căsătorit în aceeași zi. Cele două au avut mai mult invitați comuni: „Frumoasa mea!”

Mesajul primit de Lora din partea Monicăi Bîrlădeanu, după ce amândouă s-au căsătorit în aceeași zi. Cele două au avut mai mult invitați comuni: „Frumoasa mea!”

Monica Bîrlădeanu și Lora s-au căsătorit religios pe data de 5 octombrie, în locații diferite. Cele două, însă, au avut mai mulți invitați comuni, care au trebuit să ajungă la ambele evenimente.

Gallery

​Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au făcut nunta la Palatul Snagov, iar Lora și Ionuț Ghenu au ales să se cunune religios și să petreacă în București. La scurt timp după cele două nunți mondene, Lora a primit un mesaj din partea Monicăi Bîrlădeanu.

Mesajul primit de Lora din partea Monicăi Bîrlădeanu, după nuntă

La scurt timp după ce petrecerile de nuntă s-au încheiat, Monica Bîrlădeanu i-a transmis Lorei un mesaj, felicitând-o pentru fericitul eveniment: „Casă de piatră, frumoasa mea! Dumnezeu să vă binecuvânteze căsnicia, casa și viața! Să fiți fericiți”.

Monica Bîrlădeanu a fost și ea felicitată pentru cununia religioasă, mesajul venind din partea Mirelei Bucoviceanu, cea care a și prins buchetul la nunta ei: „Ați fost superbi, iar nuntă, așa o bucurie de petrecere, cu totul, de la organizare la oameni. ❤️ Casă de piatră, să fie într-un ceas bun”.

Monica Bîrlădeanu a avut parte de o nuntă de vis

După pregătiri intense, care au durat nouă luni, nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorgiță a avut loc. Cei doi au ales să petreacă la Palatul Snagov, înconjurați de cele mai dragi persoane.

„O nunta asa cum am visat amandoi: la palat, intr-o rochie de vis (doua, de fapt) intr-un decor superb, in arome perfecte, cu oaspeti alesi.
Am trait frumos seara trecuta cu totii si abia astept sa impartasesc cu voi maine cateva dintre momentele fabuloase ale serii, asa cum le-am trait noi.
Multumim tuturor oaspetilor nostri pentru dragoste si bucuria de-a ne fi fost alaturi in unul din cele mai importante momente ale familiei noastre.
Love, M&V”, a scris aceasta, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni