• PRO TV
  • Horoscop zilnic 12 octombrie 2024. Peștii sunt sfătuiți să ia o pauză în amor, Gemenii intră în competiție cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 12 octombrie 2024. Peștii sunt sfătuiți să ia o pauză în amor, Gemenii intră în competiție cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 12 octombrie 2024. Peștii sunt sfătuiți să ia o pauză în amor, Gemenii intră în competiție cu cineva apropiat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să faci planuri de viitor, să te conectezi cu partenerul sau cu o persoană cu care simți că rezonezi. Pe de altă parte, cineva din grupul de prieteni sau cunoștințe îți poate cere ajutorul într-o problemă. Legat de serviciu, te preocupă reputația și încerci să-ți îmbunătățești abilitățile.


Taur

Deși este zi de weekend, te preocupă munca și îndatoririle, mai ales că ai și motivație să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, să faci impresie bună. Îți dorești să-ți atingi obiectivele pe termen lung. În planul sentimental, ies la suprafață anumite secrete, iar problemele apărute sunt mai profunde decât ai intuit.


Gemeni

Astăzi este o zi favorabilă să atragi în viața ta și situații sau persoane, care îți pot îmbunătăți cooperarea cu acestea. S-ar putea să existe și tendința să intri în competiție cu cineva de la serviciu. Pe de altă parte, dacă simți că ești vulnerabil în raport cu partenerul, s-ar putea să ai dorința să controlezi o situație.

Rac

Astăzi se anunță distracție cu prietenii sau o întâlnire cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. În relație lucrurile par să devină conflictuale, dacă nu renunți la posesivitate sau gelozie. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să fii mai iritat și greu să-ți intre cineva în voie.

Leu

Astăzi s-ar putea să vii în ajutorul cuiva care are nevoie, însă este posibil să apară și unele situații conflictuale neașteptate din cauza unor mesaje pe care cei cu care interacționezi nu le înțeleg pe deplin. Mai mult de atât, le și interpretează, așa că poate ar fi mai bine să renunți și la explicații și să te retragi pentru a evita un conflict.

Fecioară

Astăzi ai un randament ridicat în chestiunile gospodărești și reușești să termini mai devreme decât ți-ai propus, astfel încât ai timp și de o ieșire după-amiază. Atenție totuși la comunicarea cu ceilalți pentru că există tendința să exagerezi, să insisți pe defecte și greșeli în raport cu o persoană apropiată.

Balanță

Posibil, astăzi, să te epuizeze un dialog, o conversație și s-ar putea să pui niște limite. De asemenea, să fie nevoie să elimini ce nu mai funcționează într-o relație de prietenie sau sentimentală. În partea a doua a zilei, este un moment bun să te ocupi cu activități care-ți fac plăcere, să ieși la o întâlnire cu prietenii.

Scorpion

Astăzi simți că ai nevoie să-ți restabilești energia, să te reîncarci. S-ar putea să te preocupe o situație în cuplu, însă nu vei lua cu ușurință o decizie. S-ar putea să analizezi, iar dacă apar controverse, nu trage concluzii pentru că ai tendința să fii la extreme!

Săgetător

Posibil astăzi să ajungi la niște concluzii legate de implicarea în sfera sentimentală. O conversație poate declanșa niște temeri și va fi nevoie să clarifici. Interacțiunea cu partenerul de cuplu poate fi mai intensă.

Capricorn

Astăzi ai nevoie să clarifici un context financiar. S-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute sau să mergi la cumpărături și să depășești bugetul. În partea a doua a zilei, te concentrezi pe rezolvarea unor probleme de natură sentimentală. Îți va fi mai ușor să te reechilibrezi dacă-ți redirecționezi energia către ceva ce-ți face plăcere.

Vărsător

Posibil astăzi să ai multă energie, dar să nu o folosești așa cum trebuie și să ai impulsul să intri în dispute. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii, mai ales dacă simți o stare de agitație. Pe de altă parte, un obstacol te poate duce într-o direcție bună, să ai niște conștientizări.

Pești

Astăzi este posibil să fie nevoie să gestionezi niște situații, care ți-au provocat dezamărire, de la persoane în care aveai încredere. Verifică înainte informațiile, care-ți parvin și încearcă nu iei decizii bazate pe ce ți se declară. Dacă nu poți trece peste o problemă apărută în cuplu, poate ar fi bine să iei o pauza.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni