• PRO TV
  • Cât de frumoasă s-a făcut Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan! Femeia și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar impresara a postat o serie de fotografii uimitoare de la petrecere

Cât de frumoasă s-a făcut Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan! Femeia și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar impresara a postat o serie de fotografii uimitoare de la petrecere

Cât de frumoasă s-a făcut Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan! Femeia și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar impresara a postat o serie de fotografii uimitoare de la petrecere

Bona Nuți și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar Anamaria Prodan nu a putut să lase evenimentul să treacă neobservat. Impresara i-a organizat prietenei sale o petrecere surpriză, la care au participat inclusiv Bebeto, Sarah și Rebecca.

Gallery

​Bona Nuți s-a făcut remarcată în urmă cu mai bine de 23 de ani, atunci când Anamaria Prodan a angajat-o pentru a avea grijă de copiii ei. Femeia nu doar că a devenit parte din familia impresarei, ci a participat inclusiv la diverse show-uri televizate, unde fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf era protagonistă. 

Anii au trecut, iar Elena Fulgeanu, pe numele ei real, a părăsit familia Anamariei Prodan și s-a mutat din țară. Cu toate acestea, cele două au păstrat legătura și se întâlnesc ori de câte ori au ocazia. Mai mult decât atât, în anul 2023, un apropiat al acestora a oferit pentru Click un interviu în cadrul căruia a dezvăluit că Nuți s-a întors la Bebeto, din cauza divorțului părinților lui.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, a declarat o sursă apropiată familiei, potrivit Click!

Cum arată astăzi bona Nuți

În urmă cu câteva zile, Nuți și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazia fiica cea mare a Anamariei Prodan a distribuit pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la petrecere. 

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Mai mult decât atât, Sarah Prodan a postat și un mesaj: 

„La mulți ani, Nuți. Te iubim”, este mesajul postat de Sarah Dumitrescu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni