• PRO TV
  • Thalia, celebra actriță din telenovele mexicane, a publicat imagini rare cu fiica ei. Sabrina a împlinit 17 ani: „Încă nu-mi vine să cred...”

Thalia, celebra actriță din telenovele mexicane, a publicat imagini rare cu fiica ei. Sabrina a împlinit 17 ani: „Încă nu-mi vine să cred...”

Thalia, celebra actriță din telenovele mexicane, a publicat imagini rare cu fiica ei. Sabrina a împlinit 17 ani: „Încă nu-mi vine să cred...”

Thalia făcea furori în ani 1990-2000 cu rolurile sale în celebrele telenovele mexicane. Acum, pe lângă cariera de succes pe care o are, vedeta este și mamă. Recent, fiica starului mexican a împlinit 17 ani.

Gallery

Fiica Thaliei a împlinit 17 ani. Imagini rare cu Sabrina

Thalia și Tommy Mottolla sunt un cuplu care a rezistat spectaculos de-a lungul anilor. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de două decenii.

Recent, cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, care a împlinit 17 ani.

Starul mexican a publicat mai multe fotografii cu fiica sa, dar și un mesaj extrem de emoționant. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

„Dragostea mea, încă nu-mi vine să cred că azi împlinești 17 ani. Încă te văd ca pe un bebeluș care a venit să-mi schimbe lumea”, a scris actrița în dreptul unui carusel de imagini care ilustrează momente inedite din viața lor.

Potrivit declarațiilor făcute de cântăreața mexicană, fiica ei este „un suflet plin de iubire, compasiune, bucurie, putere și alte atribute prețioase”, motiv pentru care este extrem de mândră de tânăra în care s-a transformat.

„Dragostea mea, mă rog lui Dumnezeu să te călăuzească mereu și să nu te lase din mână, să te protejeze și să aibă grijă de tine mereu. Te iubim mult, fiica noastră. Eu, tatăl și fratele tău îți dorim la mulți ani”.

Thalia și Tommy mai au un fiu, Matthew Alejandro, care a venit pe lume în iunie 2011, însă cei doi au decis să le protejeze intimitatea celor doi, motiv pentru care au evitat să facă publice imagini cu ei.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni