• PRO TV
  • Alexandra Stan a lansat „Energia ta”, primul său album realizat complet în limba română

Alexandra Stan a lansat „Energia ta”, primul său album realizat complet în limba română

Alexandra Stan a lansat „Energia ta”, primul său album realizat complet în limba română

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat astăzi, 11 octombrie, noul ei album, „Energia ta”, primul său material realizat complet în limba română.

Acest proiect, al șaselea din discografia sa, include 10 piese, fiind format din două părți: prima parte, care reprezintă începutul unei relații când totul merge bine, și a doua parte, care explorează o poveste de dragoste ce ajunge la final și procesarea sentimentelor de după despărțire.

​Piesele lansate anterior, „Ocean” și „Înapoi”, consolidează ideea că acesta este cel mai vulnerabil proiect al artistei.

Stream / Download: https://alexandrastan.lnk.to/EnergiaTaPR

Acest album marchează evoluția artistică a Alexandrei Stan, fiecare piesă fiind o reflecție a emoțiilor și trăirilor sale intense, oferind ascultătorilor ocazia de a se conecta cu povestea personală a artistei.

Printre cei cu care Alexandra a colaborat pentru acest album se numără Florence Katarina Dyer, Radu Ionuț Cîmpeanu, Vlad Cireșan, Bastien, Iuliana Pușchilă, Bianca Tilici și alții.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică pop-dance din România. Cu peste 5 milioane de ascultători lunari pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop”.

Ulterior, hituri precum „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale. Totodată, „Mr. Saxobeat” este cea mai ascultată melodie a unui artist român pe Spotify, cu peste 620 de milioane de stream-uri.

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni