• PRO TV
  • Motivul pentru care P Diddy nu i-a mai invitat pe prinții William și Harry la petrecerile sale. Fiii prințesei Diana au avut propriile perioade de rebeliune

Motivul pentru care P Diddy nu i-a mai invitat pe prinții William și Harry la petrecerile sale. Fiii prințesei Diana au avut propriile perioade de rebeliune

Motivul pentru care P Diddy nu i-a mai invitat pe prinții William și Harry la petrecerile sale. Fiii prințesei Diana au avut propriile perioade de rebeliune

Petrecerile organizate de P Diddy au redevenit subiect de discuție după arestarea acestuia, iar, recent, s-a aflat motivul pentru care controversatul artist nu i-a mai invitat pe Harry și pe William la niciuna dintre ele.

Gallery

Prințul Harry și prințul William s-au numărat printre persoanele publice pe care P Diddy le-a invitat la petrecerile sale. Mai mult, experții regali au făcut câteva dezvăluiri despre motivul din spatele acestei decizii.

De ce William și Harry nu au mai fost invitați la petrecerile lui P Diddy

P Diddy a fost arestat, în luna septembrie, după ce a fost acuzat de șantaj și de infracțiuni de ordin sexual. Acesta a fost dat în judecată de mai multe persoane, care susțin că au fost abuzate de artist atât sexual, cât și fizic.

Printre persoanele care au fost prezente la petrecerile acestuia se numără și prinții William și Harry care, conform unor experți regali, nu au mai fost invitați, deoarece începuseră să respecte regulile Familiei Regale și să nu mai creeze probleme, dând dovadă de un comportament mai liniștit.

Citește și:

Afirmația a fost făcută de Christopher Andersen, autorul ”The King”, după ce un interviu din anul 2011 a reajuns în atenția publicului.

„Diddy i-a invitat atât pe William, cât și pe Harry înapoi când, după cum spunea el, frații «erau ei înșiși niște bărbați care se băgau singuri în necazuri». Evident, în tinerețe, ambii prinți au făcut o dat naștere multor titluri cu modul în care petreceau în cluburile de noapte din Londra și din jurul orașului.

Diddy și-a propus să-i invite la petrecerile lui, dar acele invitații au fost respinse cu înțelepciune, iar, după ce William și Kate s-au logodit, Diddy a înțeles indiciul și a încetat să-i mai invite”, a declarat Christopher Andersen, conform Page Six.

Vedetele știau când trebuie să plece de la petrecerile lui P Diddy

Conform unei noi investigații, vedetele care erau prezente la petrecerile lui P Diddy știau când este timpul să plece, deoarece erau atente la „semnalele” discrete. Potrivit unei relatări recente, lucrurile luau o întorsătură și mai puternică după ora două dimineața.

Unul dintre foștii invitați ai lui P Diddy a făcut dezvăluiri halucinante despre întâmplările care aveau loc după miezul nopții. Conform acestuia, „orice era permis”, mulți nu se mai controlau, iar, în momentul în care femeile începeau să își dea hainele jos, multe vedete alegeau să plece.

Citește și:

​Mai mult decât atât, unele voci susțin că, după acel moment, drogurile începeau să fie consumate din ce în ce mai mult, ba chiar că ar fi existat persoane care îndeplineau orice fantezie sexuală a participanților.

 

Sursa foto: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni