• PRO TV
  • Unde a fost găsită Amalia, tânăra de 18 ani care a dispărut din fața unui bloc din București! Fata nu știe cum a ajuns acolo

Unde a fost găsită Amalia, tânăra de 18 ani care a dispărut din fața unui bloc din București! Fata nu știe cum a ajuns acolo

Unde a fost găsită Amalia, tânăra de 18 ani care a dispărut din fața unui bloc din București! Fata nu știe cum a ajuns acolo

Amalia, tânăra de 18 ani care a fost dată dispărută în urmă cu două zile, a fost găsită! Tânăra se afla într-o stare de inconștiență atunci când a luat contact cu oamenii legii.

Un caz șocant a avut loc miercuri după-amiază în București. Amalia, o tânără în vârstă de 18 ani, a fost dată dispărută, după ce a plecat la magazinul din cartier să își cumpere un energizant și nu s-a mai întors acasă. Potrivit mamei sale, tânăra deținea asupra ei doar portofelul în care avea suma de 15 lei, motiv pentru care a fost convinsă că fiica ei a fost răpită.

„A vrut s-o trimită pe cea mică la magazin, dar nu ar fi putut să cumpere energizant pentru că este minoră. De aceea, Amalia s-a îmbrăcat și s-a dus ea. Ea nici nu voia să iasă afară, pentru că învață pentru școala de șoferi. A plecat îmbrăcată ca de casă. Nu și-a luat decât portofelul, în care avea buletinul și cu 10-15 lei, mai mult nu avea. A plecat fără telefon, fără chei, fără nimic. A zis că vine repede. Magazinul este vizavi de blocul nostru. Ea la magazin nu a ajuns. Două vecine care stăteau pe bancă au văzut-o că s-a dus în stradă. De acolo s-a terminat firul. Toată noaptea am umblat prin tot Bucureștiul, nu mi-am găsit copilul pe nicăieri. Are pe corp două tatuaje, o foarfecă și un pieptăn, ea fiind hairstylist”, a spus mama fetei pentru CANCAN.

La două zile după ce a fost dată dispărută, un copil a recunoscut-o pe tânără și a alertat autoritățile. Oamenii legii au venit imediat la fața locului și au găsit-o pe Amalia pe o bacă dintr-un părculeț din Călugăreni, județul Giurgiu. Aceasta se afla într-o stare de inconștiență, spunându-le polițiștilor că nu își amintește cum a ajuns acolo.

Mama Amaliei, declarații cutremurătoare despre dispariția fiicei sale

La scurt timp după ce tânăra a fost găsită, mama Amaliei a fost chemată la secție pentru a fi audiată. Femeia le-a spus anchetatorilor că este convinsă de faptul că fata ei a fost răpită și crede că cei care au luat-o s-au speriat atunci când au văzut amploarea pe care o ia cazul dispariției tinerei. 

În acest moment, tânăra urmează să fie supusă unui control medical pentru a se stabili dacă cei care au răpit-o au drogat-o sau dacă au rănit-o în vreun fel.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni