• PRO TV
  • Dovada că Bordea este un romantic incurabil. Cum și-a surprins noua iubită: „Fără un motiv anume”

Dovada că Bordea este un romantic incurabil. Cum și-a surprins noua iubită: „Fără un motiv anume”

Dovada că Bordea este un romantic incurabil. Cum și-a surprins noua iubită: „Fără un motiv anume”

Cătălin Bordea s-a dovedit a fi un romantic incurabil. Comediantul este îndrăgostit lulea de noua iubită.

Gallery

Bordea a trecut peste cea mai grea etapă din viața lui, divorțul de Livia. Acum, comediantul pare mai fericit ca oricând, iar noua iubită pare să aducă multă liniște în viața lui.

Recent, Cătălin Bordea s-a fotografiat cu un buchet de flori, semn că este foarte atent cu noua sa iubită, Elena Ardeleanu.

Bordea, un iubit atent la detalii

În vară, comediantul a fost surprins în compania Elenei Ardeleanu. La acea vreme, Bordea a mărturisit că nu au o relație, însă lucrurile merg în acea direcție.

Bordea s-a fotografiat recent în lift cu un buchet de flori pentru presupusa iubită. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

În dreptul imaginii, el a scris un mesaj plin de umor: „Adu-i flori cum îți aduce ea reproșuri, fără un motiv anume” 

Ce a declarat Bordea când a fost întrebat dacă are o relație

La scurt timp după ce au apărut imagini cu el și Elena Ardeleanu, Bordea a făcut primele declarații:

„Ne este foarte drag unul de altul, sincer îți zic. Este pentru prima oară când nu îmi mai pasă (n.r că nu e discret). (…) Ne știam de dinainte, dar nu a fost ceva cu intenție. Nici acum nu e. E foarte devreme să vorbim despre asta (n.r. relatie). Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din al Doilea Război Mondial… Eu sunt încă in ghips. Ne înțelegem foarte bine. Nu dăm un nume la treaba asta.

Eu am stat într-o relație foarte aproape și nu a funcționat. Nu se mai pune probleme dacă e la distanță sau aproape, dacă e blondă sau brunetă, dacă e tatuată sau nu. Este foarte simplu, sunt cinci ore. (…) Când se pot întâmpla și lucruri de moment: de genul, dacă ai chef să bei o cafea în Paris, ne întâlnim acolo.

Pupătura asta este, din punctul meu de vedere, un mod de a fi liber pentru prima oară. Mă comport normal. (…) Ne știm de o lună. Eu în toată perioada asta nu am lăsat nici geamul deschis, mai ales ușa. Nu am fost disponibil emoțional. Nici acum nu sunt disponibil emoțional cu totul. M-am lăsat dus de val. În toată perioada asta nu am încercat să impresionez pe nimeni.(…) Elena mi-a zis că sunt stricat rău”, a spus Cătălin Bordea.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni