• PRO TV
  • Ce a pățit P. Diddy după ce a ajuns în spatele gratiilor. Avocații artistului au spus ce se întâmplă în pușcărie

Ce a pățit P. Diddy după ce a ajuns în spatele gratiilor. Avocații artistului au spus ce se întâmplă în pușcărie

Ce a pățit P. Diddy după ce a ajuns în spatele gratiilor. Avocații artistului au spus ce se întâmplă în pușcărie

Reținut în luna septembrie și acuzat de mai multe infracțiuni, Sean Combs, cunoscut publicului larg drept Puff Daddy sau P. Diddy, va rămâne în arest cel puțin până în luna mai a anului viitor, atunci când a fost stabilită data procesului.

Pe 10 octombrie, Marc Agnifilo, unul dintre avocații lui P. Diddy, a făcut declarații publice, afirmând că artistul se confruntă cu mai multe dificultăți în pușcărie, însă cea mai mare problemă a lui este mâncarea.

„Cred că mâncarea din închisoare este cea mai mare problemă a lui acum”, a spus Marc Agnifilo la New York.

Anthony L. Ricco, un alt avocat al al lui Puff Daddy, a adăugat că, deși artistul face eforturi uriașe pentru a se adapta vieții din închisoare, nicio persoană nu se simte confortabil când ajunge după gratii.

„Câteodată, cu cât dai de pământ mai mult cu o persoană, cu atât aceasta devine mai puternică. Totuși, nimeni nu poate spune că este ok dacă ajunge la pușcărie”, a spus Anthony L. Ricco.

Chiar dacă P. Diddy și-a dat seama, după ce a ajuns după gratii, că are o problemă cu mâncarea din închisoare, presa din SUA afirmă că pușcăria din SUA în care se află artistul are și un magazin din care deținuții pot cumpăra diferite alimente, precum ton, alune, griș, dulciuri și chiar batoane proteice.

Jurnaliștii din Statele Unite mai notează că Sean Combs a fost plasat sub supraveghere pentru prevenirea sinuciderii, o măsură obișnuită pentru persoanele celebre care ajung în pușcărie. Asta nu înseamnă însă că artistul ar avea probleme sau s-ar gândi să își pună capăt zilelor.

Acuzat de șantaj, trafic de persoane, viol și alte infracțiuni sexuale, P. Diddy afirmă că este nevinovat, asta chiar dacă la proces urmează să depună mărturie împotriva lui peste 100 de persoane.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni