• PRO TV
  • Carmen Harra, previziune sumbră pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra, previziune sumbră pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra, previziune sumbră pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut recente predicții alarmante pentru România, avertizând asupra unor evenimente ce ar putea avea loc până la sfârșitul anului 2024.

Potrivit previziunilor sale, un cutremur puternic ar putea lovi România în lunile următoare. De asemenea, Harra a sugerat că anul 2024 este un an „karmic” care va aduce schimbări semnificative nu doar în ceea ce privește mișcările seismice, ci și la nivel economic și politic.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească. Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm.

Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni online.

Carmen Harra a atras atenția asupra impactului economic al anului 2024, considerând că inflația și instabilitatea vor continua să crească. Într-un astfel de context, ea a subliniat importanța investitiei inteligente a banilor, în loc de a-i economisi inutil.

Predicțiile sale sugerează că anul 2024 va forța oamenii să se confrunte cu situații neașteptate, inclusiv în domeniul economic. Ea a avertizat că schimbările care urmează să vină vor afecta profund viața de zi cu zi și vor aduce o nouă ordine la nivel global.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni