• PRO TV
  • Horoscop zilnic 11 octombrie 2024. Gemenii suferă o transformare profundă în viața intimă, Săgetătorii au șansa să câștige mai mulți bani

Horoscop zilnic 11 octombrie 2024. Gemenii suferă o transformare profundă în viața intimă, Săgetătorii au șansa să câștige mai mulți bani

Horoscop zilnic 11 octombrie 2024. Gemenii suferă o transformare profundă în viața intimă, Săgetătorii au șansa să câștige mai mulți bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 11 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi, odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Pluton prin sfera carierei și aspirațiilor profesionale, urmează o lună și jumătate, în care este posibil să vezi mai clar o situație, să iei decizii legate de imaginea și statutul tău bazate pe valorile și principiile după care te conduci în viață.

Taur

Pluton, guvernatorul casei relațiilor, revine astăzi la mișcarea directă prin sectorul principiilor și evoluției spirituale și te va ajuta să abordezi relația și viața dintr-o altă perspectivă. Ți se dă ocazia să urmezi direcții noi și oportunități de creștere personală și profesională, iar în cuplu lucrurile se pot schimba radical.

Gemeni

Revenirea lui Pluton la mișcarea directă prin zodia Capricorn, de astăzi, prin sectorul intereselor financiare și al banilor proveniți din alte surse decât salariile, ar putea să rezolve un context financiar. De asemenea, te poți concentra pe o transformare profundă în relația de cuplu, privind viața intimă.

Rac

Pluton revine la mișcarea directă, de astăzi, prin casa relațiilor și căsătoriei, semn că apar schimbări majore în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. După o perioadă de transformări profunde, vei reuși să elimini relațiile care nu te mai reprezintă.

Leu

Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin casa muncii, rutinei și sănătății. Vei reuși să găsești un echilibru între muncă și viața personală, să faci o schimbare în planul sănătății, să scapi de niște obiceiuri nesănătoase. De asemenea, Pluton aduce o ultimă rectificare și rezolvare a unui context profesional.

Fecioară

Pluton revine, de astăzi, la mișcarea directă prin casa iubirii, romantismului, fericirii, copiilor, distracției și creativității și te invită să-ți revigorezi sfera sentimentală, să investești într-un proiect de creație sau în relația cu copiii, dacă ești părinte.

Balanță

Pluton revine la mișcarea directă, de astăzi, prin Capricorn, respectiv prin casa vieții de familie.
Ai ocazia să restabilești relațiile de familie sau să faci niște schimbări în spațiul de locuit, în relațiile cu părinții, să te reechilibrezi din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Pluton, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin casa comunicării, și este posibil să reiei niște dialoguri sau negocieri, să începi un curs, să studiezi ceva de interes pentru tine, dar și să-ți schimbi modul de comunicare și gândire.

Săgetător

Cu Pluton în mișcare directă, de astăzi, prin casa banilor și valorilor, vei avea parte, în perioada următoare, de rezolvarea unui context financiar, dar și de oportunități care-ți pot mări veniturile. După o perioadă în care ți-ai reevaluat valorile, acum vei aborda diferit relația cu banii.

Capricorn

Pluton, planeta transformărilor, revine astăzi la mișcarea directă prin zodia ta. Ai ocazia să te reinventezi, să renunți la tiparele care te țineau în loc, să iei decizii importante, pe baza evenimentele din ultima perioadă, care te-au reconstruit din temelii.

Vărsător

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin casa subconștientului, frământărilor și trecutului. Ai traversat o perioadă în care ți-ai făcut un bilanț, te-ai apropiat mai mult de spiritualitate și ai reușit să elimini niște traume din trecut, să le conștientizezi și să le transformi, astfel încât să evoluezi.

Pești

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul proiectelor de viitor și-ți oferă ocazia să-ți revizuiești planurile profesionale/financiare pe termen lung, să demarezi proiecte noi în acord cu credințele și valorile tale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni