• PRO TV
  • Jador îi dă replica lui Zanni, după ce l-a acuzat de violență domestică în relația cu Oana Ciocan. Artistul l-a pus la punct pe cel care i-a fost prieten: „Am crezut altceva”

Jador îi dă replica lui Zanni, după ce l-a acuzat de violență domestică în relația cu Oana Ciocan. Artistul l-a pus la punct pe cel care i-a fost prieten: „Am crezut altceva”

Jador îi dă replica lui Zanni, după ce l-a acuzat de violență domestică în relația cu Oana Ciocan. Artistul l-a pus la punct pe cel care i-a fost prieten: „Am crezut altceva”

În urmă cu o săptămână, Jador rupea tăcerea despre relația cu Oana Ciocan, mărturisind că a mințit în ceea ce privește despărțirea, dar nu a durat mult și Zanni l-a acuzat de violență domestică.

Gallery

​Acum, la câteva zile de la acuzațiile pe care Zanni i le-a adus public, Jador a reacționat dur, transmițându-i acestuia un mesaj pe măsură. Deranjat de ce a insinuat despre el, artistul a răbufnit.

Mesajul lui Jador pentru Zanni, după ce l-a acuzat de violență față de Oana Ciocan

Jador nu a putut trece cu vederea acuzațiile venite din partea fostului coechipier de la ”Survivor All Stars” și, în cadrul unei emisiuni online, acesta a întors armele către Zanni. Artistul susține că acesta nu doar că nu știe despre ce vorbește, dar face acuzații dure din cauza problemelor personale pe care le are cu el.

Mai mult decât atât, Jador a menționat faptul că nu va încerca să îi demonstreze contrariul lui Zanni, după ce l-a acuzat de violență domestică, deoarece consideră că nu mai au nimic de împărțit.

Citește și:

„Ce să zic… Vorbește lumea. Ce treabă am eu? Să vorbească! Are el ceva cu mine. Treaba lui, nici nu mă interesează. Am un mesaj frumos de la Zanni, e urât să îl citesc. Mi-a spus că îmi mulțumește și, după aia, să zică ce a zis. Nici nu vreau să zic, că, după aceea, înțelege că am pretenții de la el, dar nu am, pentru că nu le mai am. Le-am avut, am crezut altceva. Nu mai am pretențiile astea, asta e tot ce pot să zic.

După piesa pe care am lansat-o împreună, eu am crezut că ne-am împrietenit. Acum, fiecare om are dreptul să își aleagă prietenii. Dacă lui nu îi place de mine, foarte bine. Eu nu cer nimănui să îi placă de mine”, a spus artistul.

Jador nu vrea să mai aibă nimic de împărțit cu Zanni

Vizibil deranjat de comentariile făcute de Zanni, Jador nu s-a lăsat atât de ușor și a menționat ca nu vrea să mai aibă nimic de-a face, adăugând că nimeni nu ar trebui să intervină în relația nimănui, mai ales dacă nu știe cum stau lucrurile cu adevărat.

Citește și:

„Băiatul are alte principii e viață, eu am altele, el trăiește după legile lui de viață, eu după ale mele. Poate suntem diferiți, asta nu înseamnă că trebuie să fim prieteni, nu trebuie să forțăm mâna.

Oana nu e la mijloc, ea e în spatele meu. Nimeni nu ar trebui să se bage în relații. Nu cred că Oana avea vreo prietenie cu Zanni. Ne știm cu toții. E fix treaba lui Zanni ce a vrut să facă. Poate așa crede el, asta chiar crede el, e fix problema lui”, a mai declarat artistul.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni