• PRO TV
  • Antonia, noi dezvăluiri despre nunta cu Alex Velea. Unde va avea loc cel mai important eveniment din viața lor: „O zi în care să ne...”

Antonia, noi dezvăluiri despre nunta cu Alex Velea. Unde va avea loc cel mai important eveniment din viața lor: „O zi în care să ne...”

Antonia, noi dezvăluiri despre nunta cu Alex Velea. Unde va avea loc cel mai important eveniment din viața lor: „O zi în care să ne...”

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bazată pe iubire, respect și încredere. Artista se simte o femeie norocoasă.

Gallery

Antonia și Alex Velea sunt fericiți și împliniți, mai ales după piedicile pe care le-au întâmpinat în relația lor de-a lungul timpului. Au împreună doi copii frumoși, pe Dominic și pe Akim, iar acum plănuiesc să își unească destinele.

Unde ar putea avea loc nunta Antoniei și a lui Alex Velea

Celebra cântăreață a făcut noi declarații despre nunta cu partenerul ei, Alex Velea.
Antonia a dezvăluit că i-ar plăcea să aibă o nuntă pe plajă, iar alături de ei să fie cei mai importanți oameni din viețile lor.

Mai mult, artista a precizat că programele lor sunt foarte încărcate, astfel, nunta nu va avea loc prea curând.

”Mi-ar plăcea să organizăm o nuntă pe plajă, alături de oamenii importanți din viețile noastre, o zi în care să ne celebrăm iubirea. Dar încă nu avem totul setat pentru nuntă. Programele noastre extrem de încărcate nu ne-au dat suficient de mult timp să ne putem organiza”, a declarat Antonia, pentru fanatik.ro.

Peste ce nu poate trece Antonia într-o relație

Întrebată ce nu ar accepta niciodată într-o relația, Antonia a spus clar și răspicat: „Minciuna, trădarea. Sunt aspecte care distrug relația, încrederea, care omoară iubirea.”

Artista se consideră o femei norocoasă și împlinită: Sunt extrem de fericită și recunoscătoare pentru relația mea cu Alexandru, pentru iubirea pe care ne-o purtăm și pe care ne-o arătăm în fiecare zi, pentru familia noastră. Îl iubesc și îl ador și cu siguranță, viața mea fără el nu ar fi fost atât de frumoasă și plină de fericire, de liniște, de siguranță, de împliniri. Alex, te iubesc și îți mulțumesc pentru tot”, a mai spus pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni