• PRO TV
  • Mama lui P Diddy, la 84 de ani ca pe podiumul de modă la tribunal! A mers să își apere fiul acuzat de de viol, agresiune și trafic de persoane

Mama lui P Diddy, la 84 de ani ca pe podiumul de modă la tribunal! A mers să își apere fiul acuzat de de viol, agresiune și trafic de persoane

Mama lui P Diddy, la 84 de ani ca pe podiumul de modă la tribunal! A mers să își apere fiul acuzat de de viol, agresiune și trafic de persoane

Mama lui P Diddy, Janice Combs, a ales o ținută demnă de Săptămâna Modei la New York, mai degrabă decât pentru o apariție la tribunal, acolo unde fiul său este acuzat de infracțiuni extrem de grave.

Fost model și asistent de profesor, în vârstă de 84 de ani, mama lui Diddy a venit la tribunal însoțită de copiii rapperului. Janice a purtat o rochie albă mulată, fără sutien, peste care și-a pus o jachetă animal print. Și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari statement, un colier și o curea lată în talie. A purtat un dres plasă și botine cu toc.

Gallery

De la inculparea sa pentru trafic de persoane, extorcare și prostituție, Diddy a fost deținut la Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn, după două cereri eșuate de eliberare pe cauțiune.

Potrivit Daily Mail, la audiere, rapperul a apărut impasibil, îmbrăcat într-o uniformă de închisoare de culoare bej, privind drept înainte. A făcut un scurt semn cu mâna către familia sa înainte de a-și îmbrățișa echipa de avocați. Judecătorul i-a stabilit data procesului pentru luna mai a anului viitor, iar procurorii au sugerat că ar putea apărea acuzații suplimentare.
Duminică, Janice a emis o declarație în apărarea fiului său, pe fondul acuzațiilor de trafic de persoane și a celor peste 100 de acuzații de comportament sexual inadecvat împotriva lui.

„Vin astăzi în fața voastră ca o mamă devastată și profund întristată de acuzațiile aduse împotriva fiului meu, Sean Combs,” a declarat ea pentru Dailymail.com, într-o declarație transmisă prin intermediul avocatei sale, Natlie G. Figgers.

„Este sfâșietor să-mi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste creată din minciuni. Să asist la ceea ce pare a fi un linșaj public al fiului meu, înainte ca el să aibă șansa de a-și dovedi nevinovăția, este o durere prea mare pentru a o exprima în cuvinte.”

Janice – care a fost internată în spital vara trecută – a recunoscut că Diddy nu a fost sincer în legătură cu altercația sa violentă cu Cassie Ventura. Incidentul, surprins de o cameră de supraveghere a unui hotel din Los Angeles, în martie 2016, a reapărut în public la începutul acestui an. Janice și-a exprimat îngrijorarea că, soluționând rapid procesul intentat de Cassie anul trecut – la doar o zi după ce a fost depus – Diddy s-ar fi expus la alte procese din partea celor care caută despăgubiri financiare.

Gallery

„Nu sunt aici pentru a-l prezenta pe fiul meu ca fiind perfect, pentru că nu este,” a spus Janice. „A făcut greșeli în trecut, la fel ca noi toți. Fiul meu poate că nu a fost complet sincer în legătură cu anumite lucruri, cum ar fi negarea faptului că s-a comportat violent cu o fostă iubită, când camerele de supraveghere ale hotelului au arătat contrariul. Uneori, adevărul și minciuna devin atât de strâns împletite, încât devine înfricoșător să recunoști o parte a poveștii, mai ales când acel adevăr este neobișnuit sau prea complicat pentru a fi crezut.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni