• PRO TV
  • Noi detalii șocante în cazul tânărului care a omorât cu sânge rece un șofer de ridesharing! Ce le-a putut spune anchetatorilor

Noi detalii șocante în cazul tânărului care a omorât cu sânge rece un șofer de ridesharing! Ce le-a putut spune anchetatorilor

Noi detalii șocante în cazul tânărului care a omorât cu sânge rece un șofer de ridesharing! Ce le-a putut spune anchetatorilor

O nouă tragedie șochează România! Un tânăr de doar 21 de ani a omorât cu peste 20 de lovituri de cuțit un șofer de transport tip ridesharing, iar mai apoi a încercat să își ascundă urmele. Iată ce le-a putut spune polițiștilor la audieri!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, șofer de transport tip ridesharing și tatăl a doi copii, și-a pierdut viața în mod tragic după ce a fost lovit de 22 de ori cu un cuțit de către clientul său, un tânăr de 21 de ani.

Totul a început după ce șoferul a preluat un client din apropierea orașului Ploiești. Cei doi au mers împreună spre județul Ilfov, însă pe drum s-au certat violent, iar tânărul de 21 de ani care solicitase cursa a recurs la crimă. Acesta i-a spus șoferului să oprească pentru a discuta, moment în care a scos cuțitul și l-a lovit de 22 de ori pe bărbat.

Criminalul a plecat mai apoi cu mașina victimei până în apropierea pădurii Snagov, unde i-a abandonat cadavrul, iar mai apoi a ajuns în comuna Brazi și a incendiat autoturismul pentru a-și șterge urmele.

Încercarea sa de a șterge urmele crimei a eșuat, a fost prins de polițiști, iar la audieri a recunoscut tot. În fața polițiștilor, tânărul de 21 de ani a spus că s-a certat cu șoferul de ridesharing din cauza unor neînțelegeri în ceea ce privea plata cursei și că după comiterea crimei a transportat corpul victimei și l-a ascuns în pădurea de lângă Snagov.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni