• PRO TV
  • Anamaria Prodan este dispusă să se împace cu Laurențiu Reghecampf. Prima reacție a impresarei, după noul scandal care a izbucnit între ei: „Va veni să-și ceară scuze”

Anamaria Prodan este dispusă să se împace cu Laurențiu Reghecampf. Prima reacție a impresarei, după noul scandal care a izbucnit între ei: „Va veni să-și ceară scuze”

Anamaria Prodan este dispusă să se împace cu Laurențiu Reghecampf. Prima reacție a impresarei, după noul scandal care a izbucnit între ei: „Va veni să-și ceară scuze”

În urmă cu doar câteva zile, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început un nou scandal, însă impresara a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele declarații făcute.

Gallery

Recent, Anamaria Prodan a fost premiată în cadrul unei gale și, după ce a răspuns întrebărilor legate de sectorul profesional, aceasta a făcut câteva declarații și despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Laurențiu Reghecampf

Pentru prima dată de când scandalul a început, Anamaria Prodan a vorbit despre noile tensiuni dintrea ea și Laurențiu Reghecampf. Aceasa susține că vrea să îngroape securea războiului în ceea ce privește scandalul cu fostul soț și, mai mult decât atât, îi dorește doar bine, mărturisind că vrea să îl vadă, din nou, pe culmile succesului.

Citește și:

​Impresara susține că cei doi ar trebui să facă pace, deoarece au un copil împreună și, mai mult decât atât, chiar se așteaptă ca antrenorul să îi ceară scuze, atunci când își va da seama că a greșit.

„Aș vrea să pun punct și fiecare să meargă pe drumul lui. Să-i dea Dumnezeu multă fericire, să-și găsească liniștea, fericirea, meseria să și-o ia înapoi! Să poată să devină măcar o miime din ce a fost alături de mine. Ar trebui să ne împăcăm, pentru că avem un copil pe care trebuie să-l educăm frumos. Când o să se trezească și o să înțeleagă ce greșeli face, probabil că va veni să-și ceară scuze”, a spus Anamaria Prodan pentru o emisiune televizată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut ultimrma înfățișare

Miercuri, 9 octombrie, a avut loc ultima înfățișare în procesul de divorț al celor doi, iar audierile au durat mai multe ore. Laurențiu Reghecampf a venit la judecătorie împreună cu Valentin Petrișor, martorul care a fost trimis acasă de magistrați, fiind acuzat că a făcut declarații mincinoase.

Citește și:

„Ea nu renunță la divorț. Vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20.000-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: «hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim»”, a spus martorul lui Reghecampf, conform Click.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni