• PRO TV
  • Două femei au fost date jos din avion pentru că au încălcat codul vestimentar! Ce a făcut însoțitorul de zbor când a văzut cum s-au îmbrăcat: „Ne-am simțit discriminate”

Două femei au fost date jos din avion pentru că au încălcat codul vestimentar! Ce a făcut însoțitorul de zbor când a văzut cum s-au îmbrăcat: „Ne-am simțit discriminate”

Două femei au fost date jos din avion pentru că au încălcat codul vestimentar! Ce a făcut însoțitorul de zbor când a văzut cum s-au îmbrăcat: „Ne-am simțit discriminate”

Acuzate că s-au îmbrăcat inadecvat, două femei s-au trezit date jos de la bordul unui avion ce urma să efectueze o cursă de la Los Angeles la New Orleans. Iată ce le-a putut spune însoțitorul de zbor!

Teresa Araujo, în vârstă de 34 de ani, și prietena ei, Tara Kehidi, de 30 de ani, s-au îmbarcat la bordul unui avion pentru a ajunge în New Orleans, acolo unde urma ca una dintre ele să își sărbătorească ziua de naștere.

Nici nu s-au așezat bine pe locurile lor, că un steward s-a apropiat de ele și le-a spus să își acopere busturile, amândouă fiind îmbrăcate în crop top-uri decoltate.

„Ne-a spus că suntem prea fierbinți”, susțin ele. „Puneți-vă bluzele, nu vă voi mai întreba a doua oară”, le-a spus însoțitorul de zbor. Deși au acceptat să se îmbrace, acesta le-a spus că este prea târziu și că trebuie să părăsească avionul.

„Ne-au tratat ca pe niște criminali”, au mai spus cele două tinere.

„La aeroport ne-au explicat că, atunci când cineva este dat jos dintr-un avion, nu există nicio rambursare sau repartizare la un alt zbor”, au completat. Teresa și Tara au cheltuit, ulterior, 1.000 de dolari pentru a rezerva o cursă cu o altă companie.

VEZI MAI JOS CUM ERAU ÎMBRĂCATE CELE DOUĂ TINERE

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni