• PRO TV
  • Cât câștigă Dana Roba ca make-up artist. Fosta soție a lui Daniel Balaciu nu duce grija zilei de mâine: „Nu am rate”

Cât câștigă Dana Roba ca make-up artist. Fosta soție a lui Daniel Balaciu nu duce grija zilei de mâine: „Nu am rate”

Cât câștigă Dana Roba ca make-up artist. Fosta soție a lui Daniel Balaciu nu duce grija zilei de mâine: „Nu am rate”

Dana Roba este una dintre cele mai bine plătite make-up artiste din țara noastră, iar sumele pe care le câștigă sunt impresionante. În cadrul unui podcast în care a fost invitată, aceasta a vorbit despre sumele pe care le câștigă într-o lună.

Gallery

​Dana Roba face bani frumoși din machiajele pe care le realizează. Aceasta este una dintre cele mai bine plătite din domeniu, precizând, în urmă cu mai bine de un an, că ea este singura care întreține familia.

Cât câștigă Dana Roba ca make-up artist

În cadrul podcast-ului în care a fost invitată, Dana Roba a fost întrebată cât câștigă într-o lună, însă aceasta nu a vrut să dezvăluie suma. Cu toate acestea, a dezvăluit că cere 5.000 de lei pentru un curs de machiaj, însă nici prețurile pentru machiajele de eveniment nu sunt pentru oricine.

Un machiaj simplu costă 400 de lei, iar machiajul de mireasă poate ajunge și la 700 de lei. Cu toate acestea, nu duce lipsă de cliente, iar, în sezonul nunților, foarte multe mierese apelează la serviciile ei.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu îmi ajung banii de la o lună la alta pentru tot ce avem nevoie ca familie. Nu trebuie să mă împrumut la nimeni. Nu am rate, doar chiria de la salon care este 600 de euro pe lună. Eu cred că Dumnezeu îmi va da și un spațiu unde să îmi desfășor activitatea. Nu am probleme din punct de vedere financiar.

Când au venit cei de la ANAF, au zis să le dau suma. Fix în ziua aia bătusem 5000 de lei. Aveam o cursantă de la Cluj și am bătut bani pe casă, că femeia mi-a dat 5000 de lei. Când au auzit 5000 de lei, unul dintre ei m-a întrebat dacă suma e lunară. I-am zis că nu, ci pe zi. A zis că nu a înțeles și i-am explicat că am început un curs cu o fată și mi-a dat 5000 de lei pe curs care durează 5 zile”, a spus Dana Roba, în podcast-ul respectiv.

Dana Roba, acuzată că a cheltuit banii de operații pe o mașină

În urmă cu un an, Dana Roba a fost pusă la zid de Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță. Aceasta a declarat că Dana Roba și Beni formau un cuplu dinainte de tragedie și, mai mult decât atât, a acuzat-o că a folosit banii pentru operații, pentru a-i cumpăra o mașină lui Beni.

„Dacă erai femeie serioasă, nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri, ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații. Ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții”, a spus Narcisa.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni